Hledal jsem, ale přesně jsem to nenašel. Leštění pomocí hadrovejch kotoučů, je mi jasný, ale jde mi o to, jak vyleštit kola, která byla leštěná a potom stříknutá bezbarvým lakem. Jak dostat dolů ten lak. Na některých místech se pod něj dostal vzduch a je to bílý.
A ještě nevíte, kde sehnat origo pokličky na kola z modelu Black line? Ten trouba, co sem je od něho vzal, vyrazil ty středy.
jinak pokud by jsi potřeboval poradit od "odbornika" tak skus napsat p.Bambasovi
ja od něj objednaval pasty atd. a co se tyče rad je velice střícný a ochotný...http://www.chromtechnik.cz/
kdyžtak meil je Bambas.J@seznam.cz
Ponman: u nás v ulici se fakticky ztrácej...už se začínám i bát. Zatim mizej ty samý co mám já akorát s černym logem...barevný asi nikoho nelákaj mě to někdo ukrást tak už bych fakticky nemohl nechat na autě nic a na večer si ho budu rozkládat pod postel
Díky za hlasy FUNice TADY Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
Martine, já nevím, co s těma kolama dělal, je to nějakej děsnej trouba, kola přišly ve 3 balících, jedno kolo v pátek a tři dneska, dvě jsou trochu vyleštěný a ty maj vyrazenej ten střed z pokličky. Je to nějaká slitina a je to nalisovaný do pokličky a jde to vyrazit jen dovnitř, takže za jízdy to ztratit nejde. Průměr je 8 cm, tak zkusím sehnat origo pokličky na plechy a to logo nějak přelepit na alu.