dymí modře

AEF
G.O.N.K. - FK

dymí modře

Příspěvek od G.O.N.K. - FK »

Caute kuci, mam problem felina mi žere docela dost oleje asi tak 1 l na 1000km, A modře pokuřuje. Nevim co stím napadlo mě přetěsnit. Poradte prosim
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Re: dymí modře

Příspěvek od Schimi »

Pěkně ti žere olej.
Přeměřil bych komprese. Pokud nejsou dobré, chce to nové pístní kroužky. Pokud budou ok, tak gufera na ventilech.
Vsadil bych ale na ty kroužky.
1,6 sportline 1999
G.O.N.K. - FK

Příspěvek od G.O.N.K. - FK »

no taky me napdadly ty krouzky nebo gufera no mrknu na to protoze uz me to zacina srat. dolivat olej jak chuj porad
Chavier - FK

Příspěvek od Chavier - FK »

po nastartovani mi zastudena jde z vyfuku husty bily kour, cim to muze byt? po zahrati uz to tak viditelne neni.
Zbysek - FK

Příspěvek od Zbysek - FK »

Ten modr kouř samozřejmě jak už bylo řečeno olej a také bych to viděl spíše na kroužky. Tlaky napoví více a změříš to všude za babku, nebo doma zadarmo.

Bílý kouř je voda, ale pokud se ti netráí z oběhu a dělá to opravdu jen po startu, může to být pouze nakondenzovaná voda ve výfuku a že jí tam bývá fakt dost)
vladon - FK

Příspěvek od vladon - FK »

Zdar Zbysku, pises ze zmerim doma zadara, je na to nejaky spec. pripravek a nebo staci koupit manometr, zavit a kus hadice?
Lars1 - FK

Příspěvek od Lars1 - FK »

G.O.N.K. píše:Caute kuci, mam problem felina mi žere docela dost oleje asi tak 1 l na 1000km, A modře pokuřuje. Nevim co stím napadlo mě přetěsnit. Poradte prosim
Nazdárek chlape tento problém mam taky 1 l na 1000km ale s tím rozdílem že kompresní tlaky byly dobry a čoudí jen když ji vezmu pod krkem s ostrá tak čudi ale spíše do černa nikdo si pořádně neví rady.
Jo bílý kouř ten je u mne za studena taky a čim větší zima tím víc bílé kouří
Odpovědět