RS znak

karoserie, narazniky, skla atd.
chipp - FK

RS znak

Příspěvek od chipp - FK »

čau,
onjednal jsem si tento RS znak na auto, když jsme to doma rozbalil,nepřišel jsem na to jak se to lepí na masku nebo přidělává ... :lol: :lol: :lol: poradí někdo jak se to tam lepí nebo tak něco ? :oops: :oops:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

http://shop.obautodily.cz/index.php?mai ... ts_id=2550
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: RS znak

Příspěvek od emilio52 »

Asi to je samolepka :lol: A lepí se na masku kde u okty je asi na to místo pro nalepení v tom žebrování.U feldy si musíš nějak poradit sám .Než něco koupím tak si zjistím jak to tam pasuje . :lol: ;)
Jak tak na to koukám tak ten černej plast nějak přišroubovat nebo jinak připevnit k masce a pak ten znak má asi samolepku tak nalepit .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Martin_Happy - FK

Příspěvek od Martin_Happy - FK »

Kurnik, byl sem jedinej v FK, kdo měl tenhle znak, nemoh si chtít ten novější? :lol: :lol: :lol:

měl by se tam přidělat asi oboustranou lepenkou. Ale to ti ho snadno někdo ukradne, koukni ke mě, jak ho mam já, aby mi ho nešlohli...
IUA - FK

Příspěvek od IUA - FK »

Tak já tady ten znak mám taky na fifuce...a mám to přidělaný vteřinovým lepidlem a zatím to drží a ani se to nehne....
Martin_Happy - FK

ty máš taky tenhle? já myslel že máš ten starší?
chipp - FK

happy> jasné,kouknu na to...
iua> vterinake ...nad tim jsem taky přemýšlel,tak bych to řešil jako poslední možnost ... :-)
emilio> tak koho sem se měl zeptat...maska má příčle stejné jako u fábky oktávky i feldy..tak sem MYSLEL .. :D :D že to tam půjde..i kdybych to měl obmotat izolepou tak to tam budu mít,když sem si to koupil ....

..ale nas...re mě,když druhý den mi to někdo uloupne..... :ugeek:
Martin_Happy - FK

Můžeme založit RS Feliclub :lol: prostě taková menší odnož chudejch cvoků do Škodovek RS :lol: ne teď vážně, taky sem se o to bál, takže koukni u mě, je to tam vysvětlená, ale fotka asi neni...
chipp - FK

happy> jj koukal jsem na všech 13 stránek a foto jen málo..a popis jsem nenašel..nemůžeš to sem jen zkopírovat pls ? ...a klidně budu vůdcem klubu "felicia RS Mpi " :lol: :lol: :lol: :lol:
chipp - FK

že by to bylo zde " V práci sem si z nerezu udělal držák předního štítku RS kterej bude na dva šrouby skrz masku. Nenechavci mají smůlu... " ....
Martin_Happy - FK

No, to je ono. Vzal sem štítek, obkreslil na šablonu, to sem vystřih 2x z plechu, na jeden plíšek nastřelil dva šrouby a do druhýho udělal dvě dirky. pak sem nalepil štítek, nasadil na masku, na ty dva šrouby nasadil plíšek a zajistil matkou.. :lol: a jeto...
chipp - FK

:o :o :o :o ty voe ... já sem to pochopil hned na poprvé jak si to vysvětlil..... :lol: :lol: :lol: :lol: ..ALE :D pokud si ten protikus se sroubama nalepil na znak, tak tam pořád je to "lepení" a tudíž ti to může vytrhnout a na masce ti zůstane jen sešroubovanej plíšek z obou stran..takže to je na ten princim lepení vteřiňákem... :D :D :D že mám pravdu ? ... leda pustit do toho znáčku proud z baterky..kdo se k tomu přiblíží dostane 12V (takže to ani neucítí ) :lol: :lol: :lol:
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Když se o to tak bojíš tak dej šrouby skrz . :lol: :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Martin_Happy - FK

ale je tam rozdíl, čti znova... :lol:

princip vtěřiňák je, že ten znak je jen na tý masce na žebrech (což je malá plocha), takže prostrčí prsty mezi mřížkama zabere zezadu a znak udělá lup a je venku.

ale u mě je to přilepený silikonem na plišek, a z toho to neulopne ani kdyby se posral, protže je to přesně slícovaný. a když dá prsty mezi mřížkou, tak je mu to hovno platný, protože to drží ten druhej plíšek zevnitř masky, chápeš? Plus je to i přilepený :lol:
chipp - FK

šroubovák mezi plíšek a zadní stranu RS znaku ? ... kua...já tam nechci mít nic sešroubovaného..... origo RS to nemaj taky a nikdo jim to nekrade )snad) tak uvidim ...jakto bude držet...spíše se bojím toho že z myčky (kartáče) by to mohli odloupnout
Zdenex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenex »

Martin_Happy píše:ale je tam rozdíl, čti znova... :lol:

princip vtěřiňák je, že ten znak je jen na tý masce na žebrech (což je malá plocha), takže prostrčí prsty mezi mřížkama zabere zezadu a znak udělá lup a je venku.

ale u mě je to přilepený silikonem na plišek, a z toho to neulopne ani kdyby se posral, protže je to přesně slícovaný. a když dá prsty mezi mřížkou, tak je mu to hovno platný, protože to drží ten druhej plíšek zevnitř masky, chápeš? Plus je to i přilepený :lol:
A vytrhne Ti to i s mřížkou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IUA - FK

Příspěvek od IUA - FK »

Martin_Happy píše:ty máš taky tenhle? já myslel že máš ten starší?
jj já mám tadyk tenhle znak...tak je mi líto, ale nejsi jedinej....ale zase na druhou stranu, furt si jedinej kluk co ten znak má :) a já jediná holka...tkaže sme furt výjmeční....i když tad když ho má i chipp, tak sem jediná holka :)
Martin_Happy - FK

Tak neva. Stejně nám to rychlejc nepojede :lol: (U mě říkám zatim, protože jezek mě přesvědčel, že příští rok du do výkonu, koneckoců exteriér už je dle mých představ)
IUA - FK

Příspěvek od IUA - FK »

No tak to mě teda asi určitě nepojede rychleji...:( jedině tam přidat T(di) ale to teda nevím nevím, kde bych to vzala....
:shock:
Odpovědět