Motor 1.6 problem
-
BIL - FK
Motor 1.6 problem
MAM TAKY MENSI PROBLEM MOZNO TO PROBLEM ANI NENI ALE VSIMOL SOM SI TOHO .VZDY KED NASTARTUJEM AUTO A POHNEM SA PRI PRERADENI NA DALSI STUPEN UBERIEM PLYN TAK MI NIECO TUKNE V MOTORI JE TO POCUT AJ CITIT HLAVNE KED RYCHLO UBERIEM A HNED NA RO ZASE PRIDAM NEVIEM CO TO JE NIC MI TO NEOVPLIVNUJE VSETKO IDE AKO MA ALE VADI MI TO KED TO ROBIM S CITOM NIE JE TO AZ TAK CITIT ALE PRI NAHLOM UBRATI A HNED NA TO PRIDANI SA TO VZDY OPAKUJE DIK ZA RADU.
- Schimi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor 1.6 problem
Měl jsem podobný problém a bylo to prasklou pružinou na předním tlumiči.
Při přeřazení sebou škubne celý motor, mohl by to dělat špatný silentblok. Nebo špatně uložený motor po nějaké opravě, např, po rozvodech.
Při přeřazení sebou škubne celý motor, mohl by to dělat špatný silentblok. Nebo špatně uložený motor po nějaké opravě, např, po rozvodech.
1,6 sportline 1999
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Tohle klepání má většinou na svědomí přední náprava. Je tam někde něco povolené, nebo je v něčem už vůle.
Mě to klepalo taky a postupně se to zhoršovalo. Nemohl jsem přijít na to čím to je. Nakonec jsem v garáži zařadil jedničku, obrzdil a otec mi cloumal autem dopředu a dozadu. Já jsem si vlezl pod auto a hledal kde to klepe. Měl jsem povolený jeden šroub, co drží rameno přední nápravy do podlahy.
Mě to klepalo taky a postupně se to zhoršovalo. Nemohl jsem přijít na to čím to je. Nakonec jsem v garáži zařadil jedničku, obrzdil a otec mi cloumal autem dopředu a dozadu. Já jsem si vlezl pod auto a hledal kde to klepe. Měl jsem povolený jeden šroub, co drží rameno přední nápravy do podlahy.
- lukydm
- Kontaktovat uživatele:
ja mam ten isty problem...aj silentbloky som vymenil a trochu to pomohlo...neviem co stym 
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
- Hary
- Kontaktovat uživatele:
A nemohlo by být v háji to pružné lůžko vzpěry řadicího táhla. Je za řadicí pákou zespodu přišroubované k podlaze.