auto radio JVC KD-G 161 SL cervene

dotazy a rady na vše kolem hudby
Fiki - FK

auto radio JVC KD-G 161 SL cervene

Příspěvek od Fiki - FK »

Zdravim vsechny mam problem s autoradiem mam JVC KD-G 161 SL na mp3 v cervenem dizajnu. jde o to ze jsem jednoho dne sednul do auta a chtel si pustit CD a zniceho nic na displeji na behlo 0000 000A tod vse a vic nic cd se ani neozvalo roztocilo se ale ani cas na displeji nejede, radiove stanice funguji ladit muzu cokoli i ukladani stanic funguje, ale proste jen co prepnu na CD tak to tam zas naskoci a nic. jestli byste nekdo vedel co stim rad uvitam napady abych to rozchodil. zatim diky za napady.
Fiki - FK

Re: auto radio JVC KD-G 161 SL cervene

Příspěvek od Fiki - FK »

presny nazev radia je JVC KD-G 162 BK jen pro blizsi specifikaci.
DaBoreCZ

Příspěvek od DaBoreCZ »

Mám obdobný problém, autorádio JVC KD-G322. Jednou jsem nemohl nastartovat a jak rádio pořád zapínalo a vypínalo tak jde jen tuner, po přepnutí na CD jen bliká "0000 A"... Zkusím ho rozebrat a projít. Dám vědět pokud na něco přijdu...
farkycz

Příspěvek od farkycz »

Jestli můžu poradit, tak rozeberte rádio, sundejte mechaniku a posuňte laser do původní polohy. Je to směrem k motoru. Musí se trochu víc zatlačit až to přeskočí tak by vše mělo vungovat jako dřív. Nejlepší by bylo po tomhle kroku ještě protočit ten moturek pomocí 10 - 12 volty, ale není to nutný.
Platí jak pro KD-G161 tak i pro KD-G322 mají stejnou mechaniku :D
Odpovědět