vytáhnu klíček a běží
-
burdda - FK
vytáhnu klíček a běží
ahoj dneska jsem si vymenoval budíky z analogovejch hodin na digitální v pohodě složím to na startuju a chci chcípnout vytáhnu klíček ona furt běží
¨čuměl jsem na to jak vejr
tak na konec jsem skoušel všechno vytáhnout a zase zapojit zapojoval jsem vypínač vystražných světel a zapla se baterka bez klíčku v zapalování tak jsem ho nezapojil a dal jsem klíček do zapalování otočil nastartoval a vytahuju klíček a chcípla jak je to možné ?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: vytáhnu klíček a běží
Nepřeházel jsi ty konektory na spínačích? Nemám prokoumané že by to mohlo být tím, ale nic jiného, než prohozené konektory na spínačích vpravo, nebo vlevo mne nenapadá. Překouknul bych hlavně ty dva vlevo, co jsou na světla.
-
burdda - FK
ee neproházel protožee jsem si je postupně tam pozapínal a kouknul na panel co jsem zapnul
takže je to zapojený dobře
takže je to zapojený dobře
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
vypadá to že se ti rozskočila spinačka tedy ta elektrická část řešil sem to u bráchy kup novou cena kolem 200kč výměna trochu pakárna je to na dvou červících ale blbej přístup musel sem sundat volantovou tyč sou to 4 šrouby. 
-
burdda - FK
ahoj vyměnil jsem dneska rele na čerpadlo a je stejný vyměnil jsem i spínačku no a dneska jsem skusil bez klíčku tam zapojit do konektoru vystražných světel ten vypínač a zapnul se mi jakoby klíček naskočily mi ty tři kontrolky baterka,parking,mazání nebo jak to je
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
v tom konektoru je stálý napětí a to se nák dostává do obvodu kde se napětí oběvuje až po klíčku otázka je proč? vzpomen na chvíli kdy to fungovalo naposled a co si vše po té udělal.nemoh si třeba jen otočit konektor těch blinkrú o 180 stupnů?nebo je nák prohodit mezi sebou? skoukni vždy počet konektorů na vypinači a porovnej ten počet a postavení s konektorem na kabelu .de to zaměnit poměrně snadno taky by na každym vypinači měla bejt barevná tečka a barva se shoduje s barvou konektoru. 
-
burdda - FK
problém vyřešen nic jsem neproházel a jen jsem koupilnovej vypínač a funguje to normálně
-
p.s.
- Kontaktovat uživatele:
to se musel rozpadnout nebylo to poznat když si ho mačkal? nechroupal či nedrhnul? 
Naposledy upravil(a) emilio52 dne sob 21. lis 2009 19:27:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace odstraněna viz:pravidla č.4