MEDZERA NA DVERACH

karoserie, narazniky, skla atd.
BIL - FK

MEDZERA NA DVERACH

Příspěvek od BIL - FK »

VSIMOL SOM SI ZE KED IDEM NA AUTE OKOLO 100km/h DOST MI FUCI VZDUCH OKOLO DVERI, TESNENIE JE V PORIADKU ALE VSIMOL SOM SI ZE MI PRI ZAVRETI UPLNE NETESNIA DVERE JE TAM 0.5CM FUGA A TO BUDE ASI PROBLEM AKO SA TO DA ODSTRANIT CO MI PORADITE.DIK
X-ferda - FK

Re: MEDZERA NA DVERACH

Příspěvek od X-ferda - FK »

zkus utahnout zamek dveri...jsou tam dva srouby...ja je taky mel povoleny a byla tam mezera
Dodyk - FK

Příspěvek od Dodyk - FK »

moze sa stat , ze sa zamok na karoserii trocha posunie , tym padom vznika zle tesnenie ? tiez mi totiz pri rychlejsej jazde brutalne fuci cez dvere. :(
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Je několik možností:
1. vadné těsnění
2. křivá karoserie (po nehodě)
3. nedoléhající dveře, ale to by jsi určitě viděl, že dveře nelícují s okolím

Velice častá je právě ta druhá varianta. Po nehodě se namontují nové dveře a kastli nikdo nerovná.
Dodyk - FK

nj ,ale problem je v tom ,ze auto mam uz takmer rok (burane nebolo , tesnenia vyzeraju byt OK) , no toto zaclo robit asi len 3 mesiace dozadu
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Prostě jestli ti dveře lícují s okolím, tak nemá cenu se vrtat do zámků a pantů. Pak ti zůstává jenom to těsnění, nebo křivá karoserie.
5mm mezera u nenabouraného auta je pro mne nepředstavitelná.
Stefi74 - FK

Příspěvek od Stefi74 - FK »

Jen tak mimochodem nepokoušel se ti někdo dostat nasilím do auta a ty dveře ohnul :scratch:
Dodyk - FK

Atnarfus píše:Prostě jestli ti dveře lícují s okolím, tak nemá cenu se vrtat do zámků a pantů. Pak ti zůstává jenom to těsnění, nebo křivá karoserie.
5mm mezera u nenabouraného auta je pro mne nepředstavitelná.

Blbe je ,ze sa da len velmi tako rozoznat odkial to fuci , hluk je v celom aute , bez to skusim este raz cele prezriet
Stefi74 píše:Jen tak mimochodem nepokoušel se ti někdo dostat nasilím do auta a ty dveře ohnul :scratch:
mozne to je ,ale nikde nieje poskodeny lak a nic podobne
Stefi74 - FK

Příspěvek od Stefi74 - FK »

nemusel poškodit lak jen se moch třeba rukama pokoušet odehnout ram okna a lechce ho ohnul :(
mikka

Příspěvek od mikka »

Jde to zkusit taky naopak. Zavřít auto a pustit naplno ventilátor topení. Pak hledat, kudy to z auta fouká.
Dodyk - FK

tak dnes sa mi dokonca zdalo ,ze to fuci z oboch stran , nedalo by sa to vyriesit jednoducho nalepenim dodatocneho tesnenia na vnutorny ram dveri?
Dodyk - FK

Konecne som asi prisiel na to ,co sposobuje taky hluk pri vyssej rychlosti , tesnenie dveri to nebude kedze nikam netecie a dvere licuju dobre. Moze to byt sposobene tym hrubim tesnenim veducim okolo celneho skla po celej dlzke strechy ,ktore ma na vodicovej aj spolujazdcovej strane na niektorych miestach aj 4mm medzery ? Ako vravim sosobuje to iba hluk , voda ani napor vzduchu sa dnu nedostanu

Obrázek
Mylen

Příspěvek od Mylen »

ten hluk.. resp take fucanie akoby dnu fukal vzduch, ale dnu nic netecie ani nefuka robilo na 3 feldach zo 4 co som na nich siel... nerobi to vzdy ale znie to akoby podfukovalo tu ciernu gumenu listu.. a fuci to na oboch stranach... takze neviem, ale tie gumy asi nestoja za vela ked robia taky aerodynamicky hluk, a hej fuci to akoby presne na mieste kde sa lame ta lista cize v rohu.. podotykam, ze ani jedna felda nebola burana :)
Felicia 1.3MPi LX ;-)
Odpovědět