Folie na kapotu.

karoserie, narazniky, skla atd.
izzyx
Kontaktovat uživatele:

Folie na kapotu.

Příspěvek od izzyx »

Zdravím, jestli jste někdo koukla do meho profilu auta tady na foru tak asi víte že s barvou na to nejsem zrovna nejlíp. Tak mě napadlo dá ta na kapotu folii. Koupil bych ji od teto firmy http://folie.multivisionsign.cz/. A chci se zeptat jestli se nemůže třeba poničit teplem ta folie občas je ta kapota docela i teplá zvláště v létě. Pod kapotou mám tu odhlučnovaci "deku, hadru" či jak to nazvat tak jeslti to mírní i to teplo nevím. Co myslíte. A ještě jakou mám vzít barvu aby byla stejná jako červená rally 8180 protože to je vzorník škodovky jaká je to na normální vzorník? Předem díky všem za odpovědi ;-)
Maty
Kontaktovat uživatele:

Re: Foli na kapotu.

Příspěvek od Maty »

Na fólie tady máme lidi :D ... zkus se obrátit na Racemana ... ne jeden člen má od něho nalepený fólie :D
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Mám folii na kapotě od září a naprosto bez problémů, přičemž ten hadr mám vespod kapoty teprve od 19. prosince.
izzyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izzyx »

Tak jo díky! a stím odstínem to vidíte jak?
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

zkus taky spandex nebo igepa...ten odkaz nahoře je pouze na reklamní folie a to na auto nedoporučuju....nejdůležitější je aby folie byla litá nikoliv válcovaná....odstín dle ralu má např. 3M.......jinak životnost folie je i třeba 10 let....takže se neboj
izzyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izzyx »

No od nich už mám právě bílou na střeše a zatím dobrý i se snema dá domluvit. Jen mám strach že netrefím ten odstín.
vanplus - FK

odstín se dá trefit určitě...pokud víš číslo ralu tak je to v poho,3M má vzorník dle ralu,jinak prostě vzít vzorník a přikládat a přikládat.....je mraky výrobců a stovky odstínů v nejhorším případě to natisknout ale to jen jako nouzovka...a vlastně mě napadá neni jednoduší to stříknout?
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Dle meho je jednodussi to striknout navic ta folie ma jednu nevyhodu vidim to u zname ktera si nechala dat ty ochrane hned na nove auto a za tyden uz na to letel kaminek a hned tu folii pekne ponicil. Takze jako ochrana na kapotu zafungoval ale uz je to videt.
vanplus - FK

no to máš pravdu vidět to je-stejně jako na laku ale pokud má tvoje známá ochranou folii kterou prorazil kamínek tak je to divný,musí mít asi tu levnější která moc nevydrží,já třeba mám na autě od 3M a zkoušel jsem to i rejpnout šroubovákem a nejde to....a při aplikaci to nešlo ani planžetákem uříznout :lol: ale málo kdo s tím dělá páč tam je cena hodně nad 2000 za m2 ato málo kdo zaplatí ;)
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Co ma za znacku ti nepovim ale vim ze zrovna levny to nebylo, a je to profi prace, ale hold ten kaminek byl asi vetsi, jako jde to ochranilo to pekne ale hold uz je to na te folii videt ne hned na prvni pohled ale kdyz se clovek trosku lepe podiva je to tam.
izzyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izzyx »

vanplus píše:odstín se dá trefit určitě...pokud víš číslo ralu tak je to v poho,3M má vzorník dle ralu,jinak prostě vzít vzorník a přikládat a přikládat.....je mraky výrobců a stovky odstínů v nejhorším případě to natisknout ale to jen jako nouzovka...a vlastně mě napadá neni jednoduší to stříknout?
A červená rally je podle ralu kolik? NO jednodušší asi jo ale taky dražší.
vanplus - FK

Kuladmin píše:Co ma za znacku ti nepovim ale vim ze zrovna levny to nebylo, a je to profi prace, ale hold ten kaminek byl asi vetsi, jako jde to ochranilo to pekne ale hold uz je to na te folii videt ne hned na prvni pohled ale kdyz se clovek trosku lepe podiva je to tam.
no ono ůčelem tý folie neni aby to nebylo vidět ale aby se ochránil lak,pak se jen jednoduše sloupne a dá nová... nevim co to znamená že to zrovna levný nebylo ale pokud to stálo mín jak 5litrů tak je to ta levná folie...(kapota)i profíci používaj nekolik jakostí folie
vanplus - FK

na číslo ralu se musíš zeptat nějakýho lakýry a pak se podle toho dá najít folie.....levnější to moc nebude....v lakovně nejvíc platíš za přípravu na lakování-kitování,plnič,broušení...samotný nastříkání kapoty už je pakatel...kdežto ta folie musí mít stejnej podklad což dělaj zásedně v lakovně a pak samotný nalepení plus folie se prodraží....pokud máš ale kapotu novou tak je to zas naopak....orientační cena folií je tak 2000-2500
izzyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od izzyx »

Mě jde ale o obyčejnou folii např tu co mám na střeše to stojí max do 500 a barva by mě vyšla tak na ty 2500.
vanplus - FK

Re: Folie na kapotu.

aha...to bude tak 3 letá a tak to ale zas netušim jestli jsou dle ralu pač ta "obyčejná" folie je válcovaná tzn.na výřezy(nápisy)...bude potřeba se informovat v reklamce tam je používaj....lituju toho kdo to bude lepit :roll: tý barvy spotřebuješ tak1- 2 deci-to tam máš flip flop nebo perlet né? :lol:
Odpovědět