Tak rádio jsem asi před týdněm úspěšně zapojil, dorazil mi k němu konektor od prodejce a s ním už to byla hračka, nakonec jsem v autě našel i ISO konektory, zastrčené hluboko v plaubní desce..

No nicméně jak už to bývá, tím problémy neskončily... Teď mi auto 3 dny stálo a rádio vyflusalo baterku do takový míry, že se mi při otočení klíčkem ani nerozsvítily kontrolky a jak jsem si později všimnul, ani nezafungoval centrál, baterka prostě neměla sílu vůbec na nic. Tak jsem to proměřil a odběr 190-220mA

No nicméně vyřešeno, dal jsem vypínač na ten drát, kterej má jít přes spínačku, takže teď při vypnutym vypínači mi to žere kolem 5-10mA, což už by mělo bejt v klidu. Nastavení si pamatuje. No ale teď další záležitost:
Když přes USB připojim paměť s cca 20GB hudby, jednak trvá načítání nesnesitelně dlouho, rozdělí se mi to do 3 "BANKů", což je taky na přesdržku, když chci vybrat autora z jiné části abecedy než ten co tam hraje teď... Protože při přepnutí BANKu se ten novej vždycky začne znova načítat, což opět trvá dost dlouho... No ale hlavní problém: některé soubory (občas alba a občas celé interprety) mi to vůbec nenačte, některé mi to rozhází (jednak do různých BANKů, jednak pod různá jména - např. pár songů pod jméno interpreta, pár pod "neznámé").. Když si chci zobrazit složky, zobrazí to až seznam složek s jednotlivými alby, tedy asi až třetí úroveň složek, výš (k interpretům) se dostat nemohu. Podotýkám, že vše mám pečlivě otagované, ID3 Tagy tam jsou u všeho. Nemá s tím někdo zkušenost, nenapadá někoho co s tím? Zkoušel jsem už i ze složek vymazat obrázky (covery), nepomohlo. Možná nějaké znaky, které se Alpině nelíbí, tak pro jistotu vůbec nenačte celé soubory? Ale to by nevysvětlovalo zmizení celých interpretů, kteří v názvech nemají žádnou diakritiku.. prostě už nevím no
Další věc, dá se měnít barva podsvětlení? pokud jo, jak? četl jsem, že se dá měnit mezi červenou a modrou, ale nepodařilo se mi to vykoumat...