popojíždí na 1 i zpátečku
-
encore - FK
popojíždí na 1 i zpátečku
Všiml jsem si jedné věci, poslední dobou, když zaparkuji a mam zařazenou jedničku nebo zpátečku a je i opravdu mírný sklon tak auto vždy dvaktrát cukne (popojede) a je jedno co mam zařazeno. Když je skoro rovinka nebo mírný sklon dopředu a dam zpátečku skočí dopředu tak musim používat i ručku a tet v zime se mi nechce. Dnes sem skusil jednu věc - dal jsem jedničku na rovince, šel dozazu k autu a normalmě sem s nim po rozhoupání cuknul bez velké práce. Motor se mi zdá jede normálně, startuje ihned i v mrazu, voda ani ojej se neztrácí a spotřeba taky nestoupla. Co rádíte?????
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: popojíždí na 1 i zpátečku
Zatahovat ručku. Tu zatahuju pokaždé. Rozhodně nevěřím stlačenému vzduchu nad pístem, že auto udrží.
Jestli ti jde motorem točit relativně lehce, tak už prostě netěsní pístní kroužky. Jestli chceš zjistit jak na tom opravdu je, tak nech změřit tlaky.
Jestli ti jde motorem točit relativně lehce, tak už prostě netěsní pístní kroužky. Jestli chceš zjistit jak na tom opravdu je, tak nech změřit tlaky.
-
encore - FK
Takže když to jede celkem slušně tak to nemam řešit?
-
smazany clen - FK
Plno lidí říká, proč dávám ručku, když parkuju, přesně kvůli tomudle, nemusíš ji dotahovat až co to jde, ale pojistit si "tenhle" problém....jednou sem jel z práce, vyjíždeli sme s auty za vrata, znáte to-fofr.No a jednou sem takhle zamykal bránu firmy a bum.....byl tam mírnej kopeček a já tam měl 1ku, ale zabrzdil sem, vypl moto a pak ji zařadil...vyskočila a bum do kamošovyho auta, upadla mi značka nic se nestalo, ale od té doby jedině s ručkou, mohlo by to mít hrozné následky někdy.Ikdyž jezdil sem s dodávkou Iveco Daily a ta, když byla naložená , tak v kopci 1ka, ručka a byla to 3.0TD tak to poskakovalo pořád

-
smazany clen - FK
Když ti to jede v pohodě a normálně startuje, nežere moc oleje tak bych to neřešil