Dobry den,
chtel jsem Vas poprosit o radu. Mam Felici 1.6Mpi a je to cca mesic co se mi objevil tenhle nesvar. Kdyz ridim, tak cca od 40Km/h a vyse mi auto pri zaberu zacne hucet a je to pocit jako by nekde neco opradu hodne drhlo a drelo. Dela to jenom kdyz dam nohu na plyn a pridam a jen kdyz jedu i mirne doprava. Staci jen mirne zatacet a mit nohu na plynu a ten hukot a dreni trepe s celym autem, ze musim dat nohu z plynu a nejak opatrne to dojet. V zaberu a zataceni do leva je klid. Bydlim na vesnici a opravu bych snad zvladnul sam, jen nevim co to muze byt a co pripadne koupit. Budu vdecny za kazdou rada ci napad.
Dekuji moc...
Martin
Dobey den
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dobey den
A pokud jedes, dela to, sundas nohu z plynu tak jako kdyz utne? Je v momentu ticho?
Ja bych to tipoval na loziska v nabojich prednich kol. Ale nesedi mi u toho ten plyn.
Ja bych to tipoval na loziska v nabojich prednich kol. Ale nesedi mi u toho ten plyn.
Re: Dobey den
Něco podobnýho se mi stalo když se povolila poloosa a byla v kole na volno tak hučelo ložisko. U favoritu se mi zase stalo že se mi lehce ohnul ten hlinikový krycí kroužek na vnějším kloubu poloosy a drhnul mi o těhlici a to byl taky slušný rachot.
Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm