Spotřebu mám v průměru něco málo pod 8 litrů. Můj jízdní styl je smíšený, jezdím s lehkou nohou ale i agresivně, dle nálady achuti
Auto na plyn jsem koupil náhodou, avšak nelituji toho!
Ono by si každý blbeček ušetřil ty uštěpačné poznámky o plynovém sporáku atd. , kdyby si spočítal kolik prachů nasypal do auta jen za benzín - za několik let jsou to nehorázné pálky.
Jen jediná věc mě na mém lpg systému mrzí: nefuguje zde totiž odstavení dodávky paliva při deceleraci (brždění) motorem, narozdíl od MPíčka.
Jinak pro zajímavost: při výměně reduktoru v servise mi vyhodili krokový motorek - že prý to jede i bez toho! (Spotřeba pak byla asi o 0,5 l nižšší, než se starým reduktorem.). Při předposlední revizi a seřízení reduktoru zase odpojil dráty od lambda sondy, že prý jim ukazovala nějaký nesmysly. Výsledkem bylo pocitově lehké navýšení výkonu při stejné spotřebě.
Dále pro zajímavost: každým rokem, kdy jdu s plynem na povinnou revizi, ohlašuji pouze: "chci seřídit reduktor". V mém servise je totiž revize součástí seřízení reduktoru (zdarma). V opačném případě platím stejný prachy (350 Kč) pouze za tu nutnou a fádní revizi!!!