nejde vytočit nad 2000

MPi 1AV
AEE
TLukes - FK

nejde vytočit nad 2000

Příspěvek od TLukes - FK »

ahoj chlapi potřeboval bych pomoct vyřešit problém. Jde o to že motor nejde vytočit nad 2000 otáček. můžu dát klidně plný plyn ale motor vyjede na 2000 a spadne na 1000 a tak furt dokola jak na houpačce. volnoběh funguje v pohodě. VAG žádnou chybu neukazuje. nevíte někdo co s tím?
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde vytočit nad 2000

Příspěvek od Atnarfus »

Sání i výfuk jsou průchodné? Ucpávání výfuku je oblíbená kratochvíle 1.6tek.
Zapalování funguje jak má (svíčky, kabely, zapalovací cívka...)?
TLukes - FK

nad výfukem jsem taky přemýšlel, protože se při sešlápnutí plynu ozývá klepání od katu. může to způsobovat i to houpání otáček?
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Ja jsem ted v utery ucpal vyfuk roztrzenou izolaci :D A taky mi to nejelo, neslo to pres 3 tisice... Vic v mem tematku Scout :D
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Todle mi to dělalo po spravení škrtící klapky, nedalo se s tím jet, jedinné řešení bylo- přes VAG zjistil chyby, zkontroloval klapku Vagem a provedl základní nastavení po tom to jelo krásně, taky si provedl základní nastavení? ;)
MajklGT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MajklGT »

Ahoj, znamej mel stejnej problem. Jeste k tomu mel strasne nizkej volnobeh. Pomohla vymena klapky a lambdy.
TLukes - FK

Tak už je to v pohodě bylo to klapkou. vag házel chybu volnoběžného spínače,smazal jsem ji, udělal zakl.nastavení a je to, zas jezdím. zlaté stodvacítky :lol:
Odpovědět