?.zesilovač.?
-
faxo
?.zesilovač.?
Mám takovej blbej dotaz, ale chci to vědět. K čemu jako slouží zesilovac jako že je lepší kvalita zvuku..? mno ale předpokladam kolik stojí tak to bych si ten lepsi zvuk odpustil a poslouchal normalne hudbu klasika ze dveri a z plata tahnou rovnou k radiu.
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
Re: ?.zesilovač.?
radio stačí jen na nějaké repro ..
pokud chceš kvalitní poslech a třeba i trochu hlasitější koupíš lepší repro a tam už samotné radio repro prostě nevyužije...
pokud chceš kvalitní poslech a třeba i trochu hlasitější koupíš lepší repro a tam už samotné radio repro prostě nevyužije...
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
-
Ahmed - FK
Toť vtip neb vážný dotaz?
zesilovač už původem slova vybízí k myšlence o zesílení, tedy zvětšení úrovně nebo hladiny popřípadě hlasitosti pokud je to audio zesilovač... slouží vesměs k zesílení různých kmitočtů nebo celého zvukového pásma avšak v osobních automobilech je velice často používán k zesílení nízkých kmitočtů a tím k jistému "zkvalitnění" celkové reprodukce...
zesilovač už původem slova vybízí k myšlence o zesílení, tedy zvětšení úrovně nebo hladiny popřípadě hlasitosti pokud je to audio zesilovač... slouží vesměs k zesílení různých kmitočtů nebo celého zvukového pásma avšak v osobních automobilech je velice často používán k zesílení nízkých kmitočtů a tím k jistému "zkvalitnění" celkové reprodukce...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...jen bych doplnil, že i nejlepší rádio nevydá takový výkon jako zesilovač základní řady libovolné značky...vyjma noname...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
MaxSand - FK
Jako rozdíl mezi tím jak hraje sestava z zesilovačem a bez je poznatelný, to potvrdí asi všichni. Ono zaprvé při vyšší hlasitosti se zvuk nezkresluje. Nedochází k takovému bzučení jako by nestíhali repra. Právě to jsem si kdysi myslel. Pak mě tady na foru vyvedli z omylu, že to nestíhá radio a né repra a za druhé, pokud jsi na tom jako já a nemusíš mít nervomocí roztržené bubínky a spíš ti jde o kvalitu zvuku tak ta se hodně zlepší oproti samotnému radiu. Samozdřejmě záleží od zesilovače. Já jsem měl starší ale velmi dobře "zajetý" Mac Z2100, ze kterým jsem byl víc něž spokojený. Bohužel díky své blbosti jsem ho prodal. Následoval Crunch už nevím který. Tam to bylo o něco horší, ale možná jsem ho neuměl jen správně nastavit a tak jsem zpátky na Macovi ovšem Z2200. Pořád ale nemůžu dosáhnout zvuku jako na Z2100.
Možná mi tady pánové poradí, jestli se může zesilovač "zajet" a po určité době hrát líp nebo ho zkrátka neumím nastavit jako předchozí majtel Z2100 ?
Možná mi tady pánové poradí, jestli se může zesilovač "zajet" a po určité době hrát líp nebo ho zkrátka neumím nastavit jako předchozí majtel Z2100 ?
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...ty zesilovače jsou v zásadě stejný.Jde o to jestli jsi použil stejné repro a jestli původní instalace zůstala beze změny a měnil jsi jen zesilovač.Pak je to v nastavení.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka