koberce

vybavení a úpravy interiéru atd.
zello - FK

koberce

Příspěvek od zello - FK »

Ahojme, neviete mi poradit dobru stranku kde by som nasiel koberce ? ale take co by skutocne na mieru a najlepsie gumene(na zimu), ak sa to tu uz riesilo tak prosim link :) a nema njekto z vas tieto : http://www.nikolklim.net/nikolklimnet/e ... RCE-MOMO-2, lebo sa mi hrozne pačia na leto, len neviem ci budu dobre pasovat:) dakovala :brilsmurf:
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: koberce

Příspěvek od Atnarfus »

Nepodařilo se mi úplně pochopit dotaz.
Jestli chceš gumové koberce, tak si je kup přímo ve škodovce. Originál sada gum ve velice dobré kvalitě je za 500Kč.
Textilní koberce asi škodovka na Felicii neprodává.
daavid

Příspěvek od daavid »

Zdravím, já kupoval minulý týden zde tyhle autokoberce i s potiskem :-D a vypadá to hezky, snad to taky vydrží. :-)
Ftigr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ftigr »

Ahoj, scháním zadní gumové koberce, ale ty originál šedé. Máte někdo číslo dílu? Bylo tu psáno o zakoupení ve škodovce. Zná někdo nějaký kontakt/e-shop. Nebo je myšlen jakýkoliv autosalon/ dealer škody?

Díky
Doda - FK

Příspěvek od Doda - FK »

Nemám s tím zkušenosti,ale třeba u nás v autosalonu škoda normalne objednaji cokoliv co chces pokud to jeste maji skladem na skodovce. Jinak pokud nepotrebujes novy tak to klidne zkus aji tady na klubu nebo na nejakym vrakovisti,tedka jsem minulej tyden koupil komplet sadu koberecku za peknou cenu na vrakaci.
Odpovědět