naklapění světel-oprava
-
Majkos - FK
naklapění světel-oprava
Chtěl jsem se jenom tak zeptat, čeká mě přiští týden technická a nefunguje mi na mém kombíku naklápění světel, tak jestli se to nedá nějak opravit na oko aby to aspoň chvilku fungovalo...překopávat se mi to do elektriky nechce a kupovat nové taky ne, stejně jsem to nikdy nepoužil když to fakčilo.Jinak slyšel jsem že u kombíka na technické na to čumíí víc jak u krátke felis tak proto to řeším.
Děkuji za rady... 
Re: naklapění světel-oprava
dá ale potřebuješ na to tak tři ruce
nahřeješ zapalovačem ten "hřebík" hytáhneš ten pístek na maximum a přes dirku po tom "hřebíku doleješ do plna a ucpeš a až ted můžeš pustit ten pístek 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Nebo jednou rukou a injekční stříkačkou
. To by mělo jít taky jen je otázka co tam vpravit. Dírka po tom vpichu se něčím zaplácne nebo oblepí izolepou a technickou to podle mě přežije.
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport
- už taky vše pryč 
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
teoreticky stačí jakkákoliv nemrznoucí kapalina 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
A co třeba iron. Ten je podle mě tekutější než nemrznoučka a taky asi nezmrzne. Nevím jestli je lepší tam nacpat něco hustýho nebo řídkýho. Aby to nebyl moc veliký rozdíl, kdyby tam ještě byla origo náplň.
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
- už taky vše pryč 
-
Majkos - FK
Paráda, nad tou injekční stříkačkou už jsem taky přemýšlel, asi to tak udělám a napustím to nemrznoučkou, snad to bude aspoň chvilec fakat.

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ještě ovšem musíš komplet ten hybrid vymontovat z auta a opravovat ho venku, zavěšený, aby ti veškerý vzduch šel nahoru k servu a tam se ho pokusit dostat ven natlačením nové kapaliny. Pokud ti někde zůstane bublinka, tak je oprava neúčinná.
Já osobně bych se na to vykašlal, jelikož na 90% nebudeš úspěšnej s opravou. Jeď na technickou a uvidíš, možná to nezkontroluje, možná ano a dá ti to jen jako střednětěžkou závadu a možná to zpraví 2 stovky a závada bude odstraněna na místě.
Já osobně bych se na to vykašlal, jelikož na 90% nebudeš úspěšnej s opravou. Jeď na technickou a uvidíš, možná to nezkontroluje, možná ano a dá ti to jen jako střednětěžkou závadu a možná to zpraví 2 stovky a závada bude odstraněna na místě.
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Pokud nejsu nikde praskly plasty (pisty a ovladani)a ty trubicky !!
tak se to da pekne opravit vyndat na koncich odpojit na druhem zalepit pak naplnit tak ze treba ovladani mas natoceny jako nejnizsi naplnis to az po okraj pisty defakto prazdny nacvaknes taky zalepis a vratis zpet do vozu. Pokud to bude dobre tak uz budou drzet.
tak se to da pekne opravit vyndat na koncich odpojit na druhem zalepit pak naplnit tak ze treba ovladani mas natoceny jako nejnizsi naplnis to az po okraj pisty defakto prazdny nacvaknes taky zalepis a vratis zpet do vozu. Pokud to bude dobre tak uz budou drzet.
-
Majkos - FK
Takže náklápění opraveno, stačilo to fakt dotlakovat jenom tou injekční stříkačkou a zalepit, zatím to funguje, uvidím jak dlouho vydrží...
takže na technickou jsem zatím z obliga.. 
-
Venti
- Kontaktovat uživatele:
no mohli byste mi prosim podrobně vysvětlit jak to z toho auta vymontovat a opravit? Celá ta soustava vypada v pořádku (až na to že to je prázdný), takže bych se pokusil to znova naplnit, ale mám strach, že když to budu vyndavat, tak to do**bu. 
Škoda Felicia 1.6MPi Sportline
Felicie, no to je super kára,
nejlepší fára jsou Felicie.
Vyráběj se i diesely,
když potkáš fýzly maj Felicie...
Vyráběj se i diesely,
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
nejde to znova naplnit
... pouze vyměnit za jiný (funkční) nebo předělat na elektriku
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
Venti
- Kontaktovat uživatele:
Ale kuladmin tvrdil že to jde, akorát jsem nepochopil ten jeho popis postupu 
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 20. říj 2010 14:11:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č.4
Vyráběj se i diesely,
Vyráběj se i diesely,
Já jsem s tím stejným problémem byl na technické a bez jakýchkoli řečí mi to napsal jako střední závadu a řekl mi že si to mám opravit. Nebyl to vůbec žádnej problém.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Já osobně bych to předělal na elektický ovládání .Nový hydro vyjde cenově skoro nastejno s elektrikou jen je výhoda že to elektrický vydží věčně .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
Venti
- Kontaktovat uživatele:
no jo, což o to, já si tam v budoucnu taky dam elektriku, ale momentálně jsem bez peněz, takže bych to chtěl opravit jako dočasný řešení. Teď jsem na to koukal a ta kapalina tam pořád je, akorát je jí tam málo.
Vyráběj se i diesely,
Vyráběj se i diesely,
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
i pokud ji je tam malo tak je KO ... Muzes to zkusit naplnit pomoci jehly a strikacky...ale moc nadeji tomu nedavam...
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
Venti
- Kontaktovat uživatele:
no jo, ale kudy to tam píchnu, ta hadička je docela bitelná tak abych tam neudělal víc škody jak užitku 
Vyráběj se i diesely,
Vyráběj se i diesely,
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jde to opravit bud tady nebo na skoda virtu jsem psal postup
cely to v kuse vyndej taha se to smerem do auto do interieru a nandava taky tak zpet zkontroluj zda neni praskle komplet ovladani zalep lepidlem hadicky, pak stahni konce u tech pistku (idela zahrat a pak kousek zakratit) co jdou do svetel komplet poradne naplnit ovladani - trubicky tak aby vybublam vsechen vzduch takze idela drzet to smerem vzhuru
pak mas dve moznost bud ovladani mit jakoby v 0 poloze takze na max nezatizene auto a pistky vytahnout na max podrzet - zajistit a tez naplni nasadit na trubicku a zalepit. Nebo pistky nech zasunute ovladani dej na posledni polohu - auto max zatizene - truvbky az po okraj naplnene a pistky zasunute ale taky doplnene a zas nasadit zalepit.
A melo by to fungovat akorad nezapomen ze az to tam das je treba seridit svetla jinak budes svitit na veverky
aspon dle oka oni ti to na technicky kdyztak uz dostelujou
Jinak na todle me presne nastvali ja to takhle opravil (maka to dodnes) a on na to ani nesahl ani si toho nevsiml a neskusil to
cely to v kuse vyndej taha se to smerem do auto do interieru a nandava taky tak zpet zkontroluj zda neni praskle komplet ovladani zalep lepidlem hadicky, pak stahni konce u tech pistku (idela zahrat a pak kousek zakratit) co jdou do svetel komplet poradne naplnit ovladani - trubicky tak aby vybublam vsechen vzduch takze idela drzet to smerem vzhuru
pak mas dve moznost bud ovladani mit jakoby v 0 poloze takze na max nezatizene auto a pistky vytahnout na max podrzet - zajistit a tez naplni nasadit na trubicku a zalepit. Nebo pistky nech zasunute ovladani dej na posledni polohu - auto max zatizene - truvbky az po okraj naplnene a pistky zasunute ale taky doplnene a zas nasadit zalepit.
A melo by to fungovat akorad nezapomen ze az to tam das je treba seridit svetla jinak budes svitit na veverky
Jinak na todle me presne nastvali ja to takhle opravil (maka to dodnes) a on na to ani nesahl ani si toho nevsiml a neskusil to
-
Venti
- Kontaktovat uživatele:
No ten postup je takovej kostrbatej, ale snad jsem to pochopil... o vikendu se do toho asi pustim. Ale mam jeste jeden dotaz. Co do toho mam naplnit? Bude stacit nemrznouci smes do ostrikovacu?
Vyráběj se i diesely,
Vyráběj se i diesely,
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Jo vidis to sem zapomnel ano klidne tu dej ale radeji aspon na -30 st.