Zkušenost s kvalitou druhovýrobních dílů
-
PJDefort - FK
Zkušenost s kvalitou druhovýrobních dílů
zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s druhovýrobním předním nárazníkem...plánuju ho vyměnit a přijde mi docela rozdíl dát za Tchaiwan 980kč nebo origo za 3000kč...stejně tak origo blatník vyjde na 1750kč, Tchaiwan na 630kč a Slovensko na 650kč...zajímalo by mě teda, do čeho jít, jestli je lepší si to zaplatit za ty originály, jak pasujou, jak na tom drží metalickej lak, jestli je v tom vůbec nějakej rozdíl nebo nejde od originálu rozeznat atd....ceny beru ze škoda-dílů, protože beru tam...pokud se dá origo sehnat výrazně levnějc, tak bych taky neváhal...
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední nárazník a blatník (Facelift)
Naraznik za me jety,ale origo,sezenes za 1000 a pekny,blatnik slovensko si myslim,ze staci...
- rockfist
- Kontaktovat uživatele:
Za mě taky nárazník sehnat jetej origo, ty Tchaiwanský jsou katastrofální, vůbec nepasujou. U blatníků to taková hrůza neni, pasujou dobře, sám mám na feldě jeden origo a jeden tchaiwan a sedí dobře 
- sotek
- Kontaktovat uživatele:
Tak já sem sháněl asi měsíc jetej origo nárazník a bez úspěchu. Nikde neměli. Koupil jsem nakonec čínu. Napasovat šel celkem bez problémů, mlhovky tam taky jaktakž šly. Horší to bylo s mřížakama a lištou (opět čínskou). Pozor, můj je asi o 4cm nižší než originál, takže pak kouká spodní část chladičové stěny.
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Tak to som ani nevedel že sa u nás takéto veci robia
Alebo je to lacnejšie len preto že sme ďalej na východ?
Každopádne ma teší, že kvalitatívne to bolo zhodnotené na lepšej úrovni než čína
Ale teraz trocha vážne - bobas - to bereš z originál škoda servisu alebo odkiaľ máš ten blatník?
Už rok mám blatník Slovensko 650,- a naprostá pohoda.Nemusel se vlastně ani nijak napasovávat,jen to lehce přihnout u dveří,ale tam to je máslíčko. 
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem měl blatníky druhovýrobu, zesílené a pohoda, pasovaly pěkně...