Zkušenost s kvalitou druhovýrobních dílů

karoserie, narazniky, skla atd.
PJDefort - FK

Zkušenost s kvalitou druhovýrobních dílů

Příspěvek od PJDefort - FK »

zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s druhovýrobním předním nárazníkem...plánuju ho vyměnit a přijde mi docela rozdíl dát za Tchaiwan 980kč nebo origo za 3000kč...stejně tak origo blatník vyjde na 1750kč, Tchaiwan na 630kč a Slovensko na 650kč...zajímalo by mě teda, do čeho jít, jestli je lepší si to zaplatit za ty originály, jak pasujou, jak na tom drží metalickej lak, jestli je v tom vůbec nějakej rozdíl nebo nejde od originálu rozeznat atd....ceny beru ze škoda-dílů, protože beru tam...pokud se dá origo sehnat výrazně levnějc, tak bych taky neváhal...
bobas
Kontaktovat uživatele:

Re: Přední nárazník a blatník (Facelift)

Příspěvek od bobas »

Naraznik za me jety,ale origo,sezenes za 1000 a pekny,blatnik slovensko si myslim,ze staci...
rockfist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rockfist »

Za mě taky nárazník sehnat jetej origo, ty Tchaiwanský jsou katastrofální, vůbec nepasujou. U blatníků to taková hrůza neni, pasujou dobře, sám mám na feldě jeden origo a jeden tchaiwan a sedí dobře ;)
sotek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotek »

Tak já sem sháněl asi měsíc jetej origo nárazník a bez úspěchu. Nikde neměli. Koupil jsem nakonec čínu. Napasovat šel celkem bez problémů, mlhovky tam taky jaktakž šly. Horší to bylo s mřížakama a lištou (opět čínskou). Pozor, můj je asi o 4cm nižší než originál, takže pak kouká spodní část chladičové stěny.
Obrázek
Martin420
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin420 »

Tak to som ani nevedel že sa u nás takéto veci robia :shock: Alebo je to lacnejšie len preto že sme ďalej na východ? :lol: Každopádne ma teší, že kvalitatívne to bolo zhodnotené na lepšej úrovni než čína :lol: Ale teraz trocha vážne - bobas - to bereš z originál škoda servisu alebo odkiaľ máš ten blatník?
Moja Feliz:
"No tuning, only decent" ;)

Moje fotoalbumy:
Obrázek
JoS

Příspěvek od JoS »

Už rok mám blatník Slovensko 650,- a naprostá pohoda.Nemusel se vlastně ani nijak napasovávat,jen to lehce přihnout u dveří,ale tam to je máslíčko. :)
RAIMMI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RAIMMI »

taky jsem měl blatníky druhovýrobu, zesílené a pohoda, pasovaly pěkně...
Odpovědět