zkoušel sem hledat, ale nenašlo mi to nic, pokud to tu je, asi sem zadal špatná slova a omlouvám se..
ale k věci, Chtěl sem se zeptat, pokud na auto dáte 5mm podložky, musí už být delší šrouby než na plechy? Já si myslim, že je určitě lepší je tam dát, ale když sem pro ně šel, tak mi říkali, že 5mm neni rozdíl, tak sem si říkal, prvně se zeptám tady
délka šroubů
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: délka šroubů
Na 5mm v zásadě nemusíš mít delší šrouby.
Jinak felda má
šroub M12x1,5, L 29mm (pro hliníkové disky), kulové uložení
šroub M12x1,5, L 23mm (pro plechové disky), kulové uložení
Jinak felda má
šroub M12x1,5, L 29mm (pro hliníkové disky), kulové uložení
šroub M12x1,5, L 23mm (pro plechové disky), kulové uložení
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Marty_pv - FK
Přesunuto do správné sekce
Já mám na zadku 5 mm podložky a šrouby pro alu (29 mm) - i tak mi jde šroub víc než tři otáčky do závitu (asi 5-6 otáček minimálně) - zase ale nemám sériový kola, záleží na typu kola a výrobci
Já mám na zadku 5 mm podložky a šrouby pro alu (29 mm) - i tak mi jde šroub víc než tři otáčky do závitu (asi 5-6 otáček minimálně) - zase ale nemám sériový kola, záleží na typu kola a výrobci
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, jako píše Marty. Pokud zatočíš šroub na min. 5-6 závitů, tak fajn, ale jinak delší šrouby. Na origo disky je to dostatečný, ale místama jiný disky mají moc "masa", takže šrouby jsou někdy krátké i normálně bez podložek...
-
Martin_Happy - FK
5x nebo 6x sem to zatočil určitě. Možná i víckrát. Schválně to příště zkusim. Jinak mám kola origo z Favorita, takže prakticky stejný jako Feldí
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Takže lock...