Ahoj mám problém se zdýchání motoru a nevím jesli to náhodou nebude benzínem nebo si ho kupujiuznámého a on to přelívá do kanistrů z tech benzínů ale prý to vymívá tak nevím jestli to může být kvalitou benzínů.
Nevíte náhodou jak odsát zbytek benzínu z nádrže ?
Děkuji
Napiš kdy ti to zdycha, v jakých situacích. Já odsávál tak, že jsem pod sedačkama vyndal komplet pal. čerpadlo, strčil tam hadičku a vycucnul to. Přes hrdlo to nepořešíš.
tgfh píše:Napiš kdy ti to zdycha, v jakých situacích. Já odsávál tak, že jsem pod sedačkama vyndal komplet pal. čerpadlo, strčil tam hadičku a vycucnul to. Přes hrdlo to nepořešíš.
Normálně jedu tak 15 minuta pak mi to zdechne.Nechám to v klidu tak cca 3 minuty a nastartuje.Palivové čerpadlo mám měněné asik ta rok zpátky a fungovalo dobře dokud jsem nezačal brát ten benzín 2 týdny zpátky.
tgfh píše:Může to být náhoda, zajel bych na diagnostiku, tipnul bych to na snímač otáček než na benzin.
Jenomže jak jsem mněl měnené palivové čerpadlo tak mi to už nedělalo a kupoval jsem normal benzín u benziny nebo Slovnaft a tedkom jak dojíždím benzín od toho kamaráda tak to prostě při zařazení 4 rychl.stupnězabere a pak otáčky úplně na 0 a rozsvítí se kontriolka dobíjení a mazání.Vypnu a cca 5 min nastartuju v poho ale zase do 5-10 minut to chcípne pořád dokola.Byl jsem rád že jsem se toho zbavil a po půlroce znovu.Mám tedkom novou baterku a jak minule se mi to stávalo tak mi to vycucávalo baterku úplně nadno.A nesepnul se mi ani startér.Tak je taky možné že to může být i ten altík ? Jo a snímač mám taky asik měněný když bylo taky měněné to čerpadlo.
Taky tam mas palivovy filtr vedle nadrze. Ale stejne bych skusil jiny cidlo polohy klikovky. Nebo ho alespon omrkni kdyz ho vyndas jak velkyho hada z pilin vytahnes