A ještě jedna otázka at nezakládám nové téma. Před týdnem jsem nechal v servisu vymenit přední kotouče a brzdové destičky. A včera mi pri dobrždování v pomalé rychlosti začali pískat. Problém přetrvává. Je to duvod k reklamaci ? Díky
pravá přední čast při nerovnem povrchu klepe
pravá přední čast při nerovnem povrchu klepe
Dobrý den. V pravé přední části vozu přibližně z míst kde je pravé přední kolo zřejmě to odtud pochází mi při jízdě po špatné cestě (nerovný povrch) tato část bouchá (klepe) jako by do ni někdo tukal
Nevíte v čem je problém?
A ještě jedna otázka at nezakládám nové téma. Před týdnem jsem nechal v servisu vymenit přední kotouče a brzdové destičky. A včera mi pri dobrždování v pomalé rychlosti začali pískat. Problém přetrvává. Je to duvod k reklamaci ? Díky
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Re: pravá přední čast při nerovnem povrchu klepe
Ne bohuzel duvod k reklamaci to neni pac je to jen o volbe materialu. A to klepani dela take od te doby? Zkontrolovla bych dotazeni kola a shodil bych ho dolu zkontroloval vse okolo brzd a vsechny ulozeni -vule a jinak je mozne ze ti klepe samotny plovouci trmen na drzaku.
Naposledy upravil(a) Kuladmin dne úte 01. čer 2010 18:43:26, celkem upraveno 1 x.
Ano klepalo to i předtím.
Zkus na tom nerovném povrchu, kde to klepe, trošínku přibrzdit. Pokud to klepání přestane, dělají to brzdové třmeny.
-
Zdenex
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to nebudou třmeny (ty jsou slyšet i u stojícího auta když bouchneš nebo kopneš z boku do pneumatiky v horní nebo přední části kola), tak s velkou pravděpodobností to bude spodní rejdový čep.
brzdy to asi nebudou. Pokud stojím a namíste prudjšeji zalomcuji ( otečím volantem sem a tam jen ve vůli) pak když otočím sekem do leva nic neslyším , když do prava dela to podobný zvuk jako když jedu...
-
Tondo - FK
DObry den chem sa spytat pri prejazde nervnosti hlavne jemnych nerovnosti na ceste mi nieco buchoce v PP prednom kolese vymenil som všetky čapy horne uloženie tlmičov ale stále to jemne buchoce...nevite nahodou čo by to ešte mohlo byť? dakujem za radu.
-
modrafelda - FK
Ještě to mohou být volné destičky, vůle v ložisku kola nebo v kloubu poloosy.
-
Tondo - FK
a vzadu by to mohlo byt co??..lebo neskaj som to pocuval to fakt tak skresluje..ze uz ani neviem ako zistim ze mam volu v klbe?