Protiprůvanové plexi (ofuky) a origo elektrická okna?

karoserie, narazniky, skla atd.
bosator

Protiprůvanové plexi (ofuky) a origo elektrická okna?

Příspěvek od bosator »

Zdravím vás. Chci se zeptat jak skloubit u felície protiprůvanové plexi (ofuky) s origo elektrickými okny, nebo jaké ofuky koupit? Měl jsem totiž na zkoušku půjčené ofuky od kámoše a když okno dojede nahoru, tak se zastaví cca 1cm pře dovřením, mezera v gumě je s odfukem už dost úzká a díky velkému odporu se okno zastaví. Existují snad nějaké ofuky přímo pro elektrická okna, nebo jak se to řeší? Díky za odpovědi.
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Re: Protiprůvanové plexi (ofuky) a origo elektrická okna?

Příspěvek od Schimi »

Dával jsem ofuky zakoupené v AUTOFAMu a nedělá to problémy. Jen občas se sklo lekne :twisted: a vrátí se o 5 čísel zpátky. Tlačítkem ho dojedu nadoraz a podržím 5 vteřin a zase je všechno ok.
1,6 sportline 1999
bosator

Příspěvek od bosator »

Díky za odpověď, ani tvoje řešení nezní nijak dobře. Chci, aby okno dojelo vždy nahoru bez problémů, jakoby tam ofuky nebyly, mám totiž strach, aby se např. tím způsobem, jak to řešíš ty, nezlikvidovala poměrně drahá stahovačka.
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Mě to fungovalo normálně. Je pravda, že občas se taky "leklo", ale to jen zezačátku, než se plexy neobrousilo a nesladilo s oknem.

Jestli chceš mít klid, tak si to nekupuj. A jak píše Schimi, tak stahovačku nezničíš, není jak. Takhle se normálně nastavuje maximální dojezd okna.

A na závěr... bez toho citování posledního příspěvku, viz Pravidla, č.4. Díky. :)
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Odpovědět