Kraval od předního pravého kola:)
-
Jooky - FK
Kraval od předního pravého kola:)
Při akceleraci do kopce a rychlejším rozjezdu se ozve od př. pravého kola silný hukot. Děla to při rozjezdu jakýmkoliv směrem. Napada mě poloosa ale nevím jak by vyvolala takový kraval, snad že by se protáčel ticícihran v převodovce. Nemáte někdo s tím zkušenost?
-
max21 - FK
Re: Kraval od předního pravého kola:)
Ložisko je ok? Kolega z práce měl to samý na fóbii a dělalo to ložisko.
-
Jooky - FK
No dělá to jen při rychlém rozjezdu, tak 2 vteřiny a klid, ložisko by hučelo pořád, ne? Zítra jedu pro poloosu a zkusím ji vyměnit, uvidím, snad to pomůže. Jinak ale díky za radu 
Tohle může dělat utržený silenblok na vodní pumpě, jak se motor dotýká o kasli tak to hučí jako vadné ložisko na kole.
-
Jooky - FK
špatně jsem popsal onen zvuk. jedná se spíš o silný vrzot, nevím jak to popsat, prostě jakoby něco kovového prokluzovalo. spojka to není, ta je ok. už mam doma jinou poloosu, vyměním a uvidím
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Ja som zasa jazdil úplne v pohode a ticho do rýchlosti 70km/h. Akonáhle som prekročil 70, z auta sa stal doslova tank. Zo zadnej časti auta začal ísť tak neznesiteľný hukot alebo skôr dunenie, že by to aj slabší SW zahambilo. A vravel som si to isté čo ty - ložisko to nemôže byť, robilo by to stále....Po rozobratí zadných kol ma čakalo nemilé prekvapenie. Pravé ložisko zapečené, ľave totálne vysypané. Od výmeny je v aute kľud už pri akejkoľvek rýchlosti. Tú preventívnu kontrolu ložiska by si mal spraviť. Aspoň na 100% vylučíš jeden z možných problémov ak to ním nebude 
-
Adler - FK
Mě něco podobného na Favu dělal drátěný těsnící kroužek příruby svodů a středního dílů výfuku který byl orezlý jako
a to tam byl jen 2 roky. Taky jsem nemohl přijít na to odkud to jde a myslel si že to jde od kola. Dal jsem grafitový kroužek a byl klid. Ale to vrzání jak to popisuješ by na to sedělo docela přesně. Abych nezapomněl tak to bylo ve spojení se špatnou spodní vzpěrou motoru tzv. "telefonem" kde byl vymačkaný silentblok a díky němu se motor hodně vykláněl takže to vždycky zavrzalo.
-
maza
- Kontaktovat uživatele:
Po mejch skušenostech to je kybertickej kloub.