Stále mi vykrádají FELICII!
-
John
Stále mi vykrádají FELICII!
Mám Felicii 1,3MPI - 1996
A cca jednou za 14 dnů přijdu k autu a to je buďto dokořán otevřený a všechno vyhrabaný a nebo vykradený, ale zamčený.
V autě nic nenechávám...
Teda jo... nechal jsem tam brejle od Vietnamců za 50Kč a ty mi ukradli... nechal jsem tam zavřenej energy drink... ten mi taky jednou ukradli... Měl jsem tam přípravek na mytí oken za 20Kč z Lidlu a ten taky ukradli...
A posledně (včera 12.6.) jsem přišel k autu, auto otevřený a chyběla tam malá protiskluzová podložka, co jsem měl v kastliku a ukradený (vyšroubovaný) dvě pojistky na zamačkávání dveří... ty čudlíky dva... nevim k čemu jim to je.
Jak to ty svině furt otevíraj???????? Jak to mam udělat, aby jim to nešlo otevřít?? Asi tam strčej nějakej drát za okno a nějak to otevřou....
Psa nemam, abych ho do toho auta nastěhoval.... Pistoli ani pušku taky nemam, abych jim hned ustřelil hlavu, když bych tam na ně čekal . . .
A cca jednou za 14 dnů přijdu k autu a to je buďto dokořán otevřený a všechno vyhrabaný a nebo vykradený, ale zamčený.
V autě nic nenechávám...
Teda jo... nechal jsem tam brejle od Vietnamců za 50Kč a ty mi ukradli... nechal jsem tam zavřenej energy drink... ten mi taky jednou ukradli... Měl jsem tam přípravek na mytí oken za 20Kč z Lidlu a ten taky ukradli...
A posledně (včera 12.6.) jsem přišel k autu, auto otevřený a chyběla tam malá protiskluzová podložka, co jsem měl v kastliku a ukradený (vyšroubovaný) dvě pojistky na zamačkávání dveří... ty čudlíky dva... nevim k čemu jim to je.
Jak to ty svině furt otevíraj???????? Jak to mam udělat, aby jim to nešlo otevřít?? Asi tam strčej nějakej drát za okno a nějak to otevřou....
Psa nemam, abych ho do toho auta nastěhoval.... Pistoli ani pušku taky nemam, abych jim hned ustřelil hlavu, když bych tam na ně čekal . . .
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stále mi vykrádají FELICII!
a co namontovat Alarm? jinak způsobů jak se dostat do feldy je několik...
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Nasaď si tam hada a nikdo ti tam nevleze
Na tohle žádná rada není, páč těch způsobů vlézt do feldy je horzně moc a u obyčejného auta se ani nevyplatí investovat do pořádnejch alarmů s GSM signálem atak.
Prostě existují jednodušší lidé, kteří mají tendenci žít v představě, že si mohou vzít co se jim zachce
Pořád lepší takovýhle prkotiny, než třeba audio, palubní pc, kola atd....
Na tohle žádná rada není, páč těch způsobů vlézt do feldy je horzně moc a u obyčejného auta se ani nevyplatí investovat do pořádnejch alarmů s GSM signálem atak.
Prostě existují jednodušší lidé, kteří mají tendenci žít v představě, že si mohou vzít co se jim zachce
Pořád lepší takovýhle prkotiny, než třeba audio, palubní pc, kola atd....
-
Ahmed - FK
magicar je pomocník! taky jsem tohle poznal... není nic lepšího než alarm s pagerem a odpojenou sirénou... PŘEKVAPENÍ KLUCI !!! a byla mela 
-
John
A jak se třeba dostat do feldy?
Nechci do toho kupovat alarm . . . Stejně vždycky ukradno jen něco za pár Kč... ale nechci aby tam lezli... alarm by byl drahej . . .
Nechci do toho kupovat alarm . . . Stejně vždycky ukradno jen něco za pár Kč... ale nechci aby tam lezli... alarm by byl drahej . . .
-
John
Jednou mi ukradli i zesilovač, několikrát povinnou výbavu, atd . . . takže prkotiny jen poslední dobou... jen věci, co tam nechávám . . .
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
tak v tom autě přenocuj... 
-
Martin_Happy - FK
já bych sem veřejně vůbec nepsal, jak se do toho auta dostat. Vim, že když to nějakej zloděl lempl co to neví najde jinde, ale stejně bych mu to sem nepsal.
-
John
Jo tak fakt dík za radu.... trakže jsem se zase nic nedozvěděl... Děkuji že patříte mezi ty, kterým nevadí, že mi to furt vykrádaj... dík!!!!!!!
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
John: Když seš línej použít google
tady ti to nikdo pod nos cpát nebude...spousta lidí tu má vystavený svoje auta a nelíbilo by se jim pokud se tady psalo jak je otevřít 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nerozčiluj se, ale nejde felda zajistit proti vykradení, nota bene snad žádný auto. Když tam dáš nějakou zábranu, aby se ti do auta nemohli dostat, tak, jako obvykle, tak ti rozbijou okno. Stojí ti to za to? Jediný řešení je garáž nebo alespoň parkovat jinde. Nejde ti nějak na dálku univerzálně poradit.
- MartinB
- Kontaktovat uživatele:
Do feldy se dostaneš stejně jako do favorita nebo 120... Vyháčkováním kolíků u dveří.
Od přítelkyni otci takhle vykradly auto asi 2x. Naštval se a upiloval kolíky do špičky a rozbily mu pro změnu okno.
Určitě bych změnil místo pro parkování a koupil univerzální alarm na nějaké burze, když už do ní nechceš strkat závratné peníze.
Edit: bylo to trošku pozdě
Od přítelkyni otci takhle vykradly auto asi 2x. Naštval se a upiloval kolíky do špičky a rozbily mu pro změnu okno.
Určitě bych změnil místo pro parkování a koupil univerzální alarm na nějaké burze, když už do ní nechceš strkat závratné peníze.
Edit: bylo to trošku pozdě
MartinB
a jeho Felí 50 kiloWattová kráska v kombajnu
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
Můžeš se mrknout
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... 16&t=15025
-
Abdul - FK
Chválim.Ahmed píše:... PŘEKVAPENÍ KLUCI !!! a byla mela
-
Martin_Happy - FK
rozčilovat se nemusíš, kdo ví, ať ti pošle SZ, ale mít to tu vystavený mi přijde zcestné. Pokud nebudeš línej a najdeš si čas na UTFG, tak toho najdeš milion, ale tady to bejt vystavený fakt nemusí
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Alarm bohužel otevření auta nezabrání. Nezabrání ani vykradení.
Mechanicky nejde auto zabezpečit tak, aby se tam nikdo nedostal. Čím lépe zabezpečené, tím větší škody napáchají.
Já bych uvažoval o změně bydliště, nebo zřízení ozbrojené domobrany.
Mechanicky nejde auto zabezpečit tak, aby se tam nikdo nedostal. Čím lépe zabezpečené, tím větší škody napáchají.
Já bych uvažoval o změně bydliště, nebo zřízení ozbrojené domobrany.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsme s kamarádem špekulovali o jednoduchém mechanizmu, který by po neautorizovaném otevření auta prorazil sprej se slzákem. Stačil by jednoduchý aparát, který by jehlou prorazil nádobku a obsah nejlépe nastříkal tomu onému do ksichtu.
- PetrMPI
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že ten alarm není zas tak závratná investice, aby se nevyplatil vůči tomu, že budeš po každým použití auto vyklízet od povinný výbavy, rezervy, zkrátka úplně všeho a to nemluvě o rádiu. Mám alarm, parkuju venku a nikdy se nic nestalo. Jen jednou se mi někdo pokoušel vypáčit přední blinkr, tak že ho vysklil. Když už jó nechceš investovat, tak blikající dioda může udělat taky divy.
S výčtem věcí co ti můžou ukrást by se dalo pokračovat, až bys tam pokaždý musel nechat stát holou kastli a tu by ti stejně nakonec odvezli do sběru...
S výčtem věcí co ti můžou ukrást by se dalo pokračovat, až bys tam pokaždý musel nechat stát holou kastli a tu by ti stejně nakonec odvezli do sběru...
- Martin420
- Kontaktovat uživatele:
Proti zlodejom sa ťažko bojuje...Mechanické zámky sa už naučili otvárať, na zámky riadené elektronikou tu máme hackerov. A keď sa nájde aj obyčajný sprostý laik ktorý dostane proste chuť vykradnúť auto, tak zobere najbližší šuter a vymláti to okno ako to spravil mne. Kamarátovi páčidlom zlikvidoval na pravých dverách zámok, nechal to opraviť. Spravili to druhý krát, tak jednoducho zlikvidoval z tých dverí zámok úplne. Vedľa neho stával VW Passat vo "fullke" s neviem akým super nedobitným alarmom a sused prišiel ráno k tomu a auto bolo rovnako vykradnuté ako vypáčená felda. Rozdiel? Z Passata zmizlo "len" rádio pričom nedošlo k žiadnej inej škode na aute, na felícií došlo v dôsledku páčenia k likvidácií celých pravých dverí pričom z auta nezmizlo nič - nemal tam vtedy ani rádio. Zlodej si nájde cestu vždy, je len na tebe do akej miery si ochotný klásť odpor, ideálne je skúsiť auto preparkovať niekam "do bezpečia" (proste iná ulica, garáž...) a ak vykrádanie neprestane, pouvažoval by som o nastražení nejakej pasce, napr. hodiť auto niekam pod priemyselnú kameru alebo nastražiť nejak svoju napr. z vedľa zaparkovaného auta a možno sa ti podarí získať proti nim nejaké dôkazy.
-
Surmi - FK
Postav feldu blizko vchodu a strav večer/den za oknem a sleduj a jak uvidis že se pohybuje kolem ní tak vystartuj a vyběhni na něj.. (dobré je také nechat třeba prazdnou peneženku na sedačce
, to je pak tutovka že ji někdo bude chtít
) sám jsem to tak udělal ,kamarád byl schovaný v aute se zatmavenými skly a přes vysilačku sme se domluvili a skocili na něj a mladej dostal přez hubu vzal jsem mu občanku,pohrozil policii že jestli mi neda penize tak ho nechám zavřít-mladej dostal strach a druhy den jsem byl u něj a nechal jsem si vyplatit penězi to co mi ukradl a už je klid
(feldu mi šmejd vykradl 2X škoda 3500,-)
- smrcek
- Kontaktovat uživatele:
Aurmi: Měl si ho nechat ukrást ještě něco v hodnotě 1500 a pak na něj poslat PČR
Takhle bude pokračovat dál 
-
JAWAEVO - FK
nechaj ju odomknutú !!! ked ju zamkneš že sa nebude dať otvoriť tak ty vybijú okno
pomstai sa ty ludia sú svine
pomstai sa ty ludia sú svine
-
mouzi - FK
a auta okolo tveho vykradena nebo poskozena nebyla?
btw. kdyz si poridis alarm, ukradnou ti ho
btw. kdyz si poridis alarm, ukradnou ti ho
tak to ti nezávidim. Jako jediný rozumný řeší mě připadá toho zloděje nějakým způsobem (z těch co tu byly popisovány) chytit při činu a dát mu do držky a pohrozit policií, když je to pravidelně.
Osobní zkušenost s vykradeným autem naštěstí nemam(jen s propíchlou nádrží), ale to je asi tim, že parkuju na zahradě a máme pejsky. Akorát jednou se nám stalo u 120tky, že nám zmyzel dalekohled ze zadního skla. Ale asi to byl hodnej zloděj, protože ji potom zase pěkně zamknul.
Souhlasím s názorem, že čim líp ji mechanicky zabezpečíš, tim větší ti udělají škodu. A ještě si pamatuju, jak byl jeden chlápek ve zprávách, že mu furt vykrádají felicii. Pak to dělal tak, že už tam nenechával vůbec nic a dokonce tam neměl ani dvířka od kastlíku(aby nebudil zájem) a oni mu ty svině normálně ukradli aspoň volant. Takže auta asi někdo vykrádá z dlouhý chvíle, nebo co.
Osobní zkušenost s vykradeným autem naštěstí nemam(jen s propíchlou nádrží), ale to je asi tim, že parkuju na zahradě a máme pejsky. Akorát jednou se nám stalo u 120tky, že nám zmyzel dalekohled ze zadního skla. Ale asi to byl hodnej zloděj, protože ji potom zase pěkně zamknul.
Souhlasím s názorem, že čim líp ji mechanicky zabezpečíš, tim větší ti udělají škodu. A ještě si pamatuju, jak byl jeden chlápek ve zprávách, že mu furt vykrádají felicii. Pak to dělal tak, že už tam nenechával vůbec nic a dokonce tam neměl ani dvířka od kastlíku(aby nebudil zájem) a oni mu ty svině normálně ukradli aspoň volant. Takže auta asi někdo vykrádá z dlouhý chvíle, nebo co.
-
Dejvid - FK
plynovka, pálka na baseball,a policii nevolat protože pak zavřou tebe za ulbížení na zdraví a toho z***a totálně seřezat,jednou sem vyběhl s plynovkou a v půl dvánáctý střílel před barákem a musím to zaklepat ale od té doby klid,jinak před tím mi auto vybrali jednou a pak sem tam dal alarm a spim líp 
-
Surmi - FK
Ještě mě napadlo,že bys sis mohl namontovat červenou blikajici led diodu(signalizace alarmu-blikajici dioda+odpor+ramecek kolem diody ,aby to nevypadalo lacině vyjde te to tak do 30kč.. pak umistíš led diodu.. já se stím nesral navrtal sem diru do palubky a dal tam diodu zapojil ji na +co vede na autozasuvku a jeste mezi to sem vlozil vypinač,ktery sem zamaskoval , abych si to mohl vypnout pri jizde v noci ) sehnat nalepky na okna že vuz je vybaven alarmem a možna se zloděj zalekne blikajiciho svetýlka a nálepek 
-
emge
Ja by som odporúčal investovať do nejakého lacnejšieho autoalarmu. Mal som tiež rovnaký problém pred cca 5 rokmi, 2x sa mi vlámali do auta. Kúpil som alarm Molpir (vtedy cca 3000 sk aj s montážou) a od vtedy mám pokoj. Aj keď je to relatívne lacný výrobok, je stále funkčný a spoľahlivý. Pre profíkov to auto už nie je atraktívne a amatérov to odradí. Ako napísal PetrMPI, aj blikajúca dióda dokáže divy.
http://shop.molpir.sk/?content=SHOP&npa ... 0;vyr;2292
http://shop.molpir.sk/?content=SHOP&npa ... 0;vyr;2292
-
PvvS - FK
Pripaden samodomo bastl . Piezosirena minimalne 100dB, neco jako http://www.gme.cz/cz/kpe-1100-p640-004.html a naladit na prijemnych 8-12 kHz. Pro netopyry i vys. Druhy konec napojit pres pametovy rele na nepouzity vyvpd na central (problik,odskok). Fajnsmekri jeste doplni par sekund zpozdeni. A dotycny vypochoduje z auta sam a bude rad, kdyz najde oci a usni bubinky vcelku.. Videl jsem i zapojeni s mp3 a reprosoustavou naplno. Dneska asi ucinnejsi jak alarm, Ten lidi ignoruji, ale auto na plny kule uz ne.
- jenda_dc
- Kontaktovat uživatele:
PvvS píše:... A dotycny vypochoduje z auta sam a bude rad, kdyz najde oci a usni bubinky vcelku...
-
igor_glx - FK
Ahoj, moje úprava: 4ks originál kolíčků na zamykání dveří jsem vyšrouboval.
Vzal jsem trubičku z chladícího systému staré ledničky, bohužel to nebyla měď, ta by byla vhodnější.
Nadělil jsem po 6cm na 4kusy,
v každé trubičce vyřezal závit M4 z jedné strany hluboký tak max 2cm,
našrouboval opatrně kombinačkama na mírně zapadnutý drát uvnitř každých dveří.
Na trubičkách hlavně u předních dveří nesmí vzniknout od kombinaček či čehokoli vrypy.
Trubičky nejlépe vyleštit, aby se o ně prostě nemohl zaseknout provázek (což byla pointa mé smutné skušenosti, při které jsem přišel o stan a spacáky, vše fungl nové. Nechal jsem to v kufru, nikdo to nemohl vidět, přesto prostě druhý den vše fuč. +lano, lékárna... Vybral si mě někdo podle značky, "cizinec" z jiného okresu ve městě).
Trubičku můžu zamáčknout a zamčít se, ale hlavně každá trubička čouhá vždy dosti natolik, že ji mohu prsty stisknout a vythnout ji a tím se následně opět odemčít (musí to být bezpečné). Na STK to neřešili, nevím zda to může být, ale origo kolíčky vozím v kufru, tak kdyžtak je vložím zpět, budou-li dělat "pupínky"...
Uvnitř vozu se zamykám, oblíbené v Havířově je, vykrádat příruční kufříky a kabelky když stojíte na červené na křižovatce.
Jinak jsem pro zavedení trestu smrti a totoje kategorie, do které bych nemylostrdně všechny tyto "typany" házel.
To nejsou žádní "Jánošíci" ale obyčejní póvly! Vykrádat felicie.. Kdo asi tak ty felicie vlastní? Milionáři to asi nebudou, viďte.
Vzal jsem trubičku z chladícího systému staré ledničky, bohužel to nebyla měď, ta by byla vhodnější.
Nadělil jsem po 6cm na 4kusy,
v každé trubičce vyřezal závit M4 z jedné strany hluboký tak max 2cm,
našrouboval opatrně kombinačkama na mírně zapadnutý drát uvnitř každých dveří.
Na trubičkách hlavně u předních dveří nesmí vzniknout od kombinaček či čehokoli vrypy.
Trubičky nejlépe vyleštit, aby se o ně prostě nemohl zaseknout provázek (což byla pointa mé smutné skušenosti, při které jsem přišel o stan a spacáky, vše fungl nové. Nechal jsem to v kufru, nikdo to nemohl vidět, přesto prostě druhý den vše fuč. +lano, lékárna... Vybral si mě někdo podle značky, "cizinec" z jiného okresu ve městě).
Trubičku můžu zamáčknout a zamčít se, ale hlavně každá trubička čouhá vždy dosti natolik, že ji mohu prsty stisknout a vythnout ji a tím se následně opět odemčít (musí to být bezpečné). Na STK to neřešili, nevím zda to může být, ale origo kolíčky vozím v kufru, tak kdyžtak je vložím zpět, budou-li dělat "pupínky"...
Uvnitř vozu se zamykám, oblíbené v Havířově je, vykrádat příruční kufříky a kabelky když stojíte na červené na křižovatce.
Jinak jsem pro zavedení trestu smrti a totoje kategorie, do které bych nemylostrdně všechny tyto "typany" házel.
To nejsou žádní "Jánošíci" ale obyčejní póvly! Vykrádat felicie.. Kdo asi tak ty felicie vlastní? Milionáři to asi nebudou, viďte.
-
xXxTRA - FK
ja mam na prednich sklech dveri original skoda nalepky vehicle protected Škoda Alarm a uvnitr blika imobilizer a kontrolka radia (tatranku si beru sebou)
bydlim v ostrave, hnedocechu tu je dost ale mam klid, ukradli mi maximalne prut anteny, jelikoz mam ten typ co ho moc neni - v prutu anteny musi byt zavit v dire... ze sterchy mitrci kousek sroubu
bydlim v ostrave, hnedocechu tu je dost ale mam klid, ukradli mi maximalne prut anteny, jelikoz mam ten typ co ho moc neni - v prutu anteny musi byt zavit v dire... ze sterchy mitrci kousek sroubu
-
comrade - FK
jestli je to pravidelne, tak vem nejaky kamarady a pouzij pesti..to zabere vzdycky..