Bzučení za jízdy??

Sem vše ostatní co se nevejde jinam
Matalion - FK

Bzučení za jízdy??

Příspěvek od Matalion - FK »

Ahoj kluci bzučí mi za jízdy bzučák. Řekl bych že je to ten když zapomenete zhasnout světla tak začne bzučet jenže mě bzučí pernamentně. Nevíte čím to může být kde je chyba?? Díky
Marty_pv - FK

Re: Bzučení za jízdy??

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Máš bzučák v budících nebo ještě v pojistkovce? Zkusil bych ho odpojit a vyzkoušet mimo auto - taky by to mohl být problém s dveřním spínačem
Kulis - FK

Příspěvek od Kulis - FK »

A jsi si jistý že je to bzučák?nejsou to náhodou VUVUZELY? :D :lol:
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

My sme mali opačný problém, bzučiak neupozorňoval na zapnuté svetlá ( od spolujazdca to išlo ). Tak bolo jasné že je to dverný spínač. Lampička interiéru pritom fungovala normálne. Ten spínač má dva kontakty, jeden pre bzučiak, druhý pre lampičku. A dosť debilne sa vyberá :x .
Ale pokiaľ máš zapnuté zapaľovanie, tak by mal byť ticho aj pri otvorených dverách, takže v spínači by som asi chybu nehľadal.
Matalion - FK

Příspěvek od Matalion - FK »

no akdyz ho ten bzucak oddelam tak minepujde svetlo ne?
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Bzučák je jenom reproduktor s elektronikou, která generuje ten zvuk. Kkdyž ho odpojíš tak to na světla nemá vliv. Odpojením samozřejmě nemyslím vytažení celého rele z desky s pojistkama. Já bych ale hledal, kde je ta závada v elektroinstalaci, protože se ti to časem může vymstít. Může být samozřejmě chyba pouze v něm, ale taky nemusí.

Pořád nevíme jestli ti to bzučí z pojistkové skříně, nebo přímo za budíkama.
nebulus - FK

Příspěvek od nebulus - FK »

Ja som v tom, že bzučiak je na plošáku budíkov.
Psykopath - FK

Příspěvek od Psykopath - FK »

No vzhledem k tomu, ze ma feldu r.v. 1995 tak bude mit bzucak v pojistkovce... Nicmene s timto jsem jeste nelaboroval, tak nevim jak je to zapojene.

PS: Ty vuvuzely byly za 15 bodu z 10-ti :lol:
Odpovědět