Zadní světla

tuning/tuzing úpravy
tony.rs - FK

Zadní světla

Příspěvek od tony.rs - FK »

Máte už někdo zkušenosti s těmito světly ??? http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=55296
By mě totiž zajímalo, jestli také žloutnou jako ty čirý. Kdyby měl někdo fotku těch světel na autě tak sem s ní :D :D :D .
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Re: Zadní světla

Příspěvek od madmaik »

podle me zloutnout nebudou,nezloutnou ani ty ciry ktery prodavaj,zloutnou jen ty ciry kryty svetel,ktery si kazdej lepi doma
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Tyhle světla jsou fajn... já se pořád rozhoduju jestli na stříbrnou dát tyhle, nebo bílý :-D
Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

Tak u mě to byla jasná volba...mám tmavej předek - paraboly a blinkry :) Takže jsem zkusil tydle zadní světla
Grafické studio | www.georgerob-design.cz

BLACK LIST RACEMAN !

19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
myrafell - FK

Příspěvek od myrafell - FK »

jj tyhle světla jsou zajímavý...ale zdá se mi to celkem fest tmavý...jak to svítí???v poho?
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

Zdravim vás . . . uvažuju o čírých světlech a tak mam jeden dotaz . . . Jaké do nich žárovky ?
Viděl jsem par aut s čírýma krytama a ty červeny žarovky už měli hodne vysvíceny a svítili do běla. . .
myrafell - FK

Příspěvek od myrafell - FK »

ano jak říkáš.....obyč žárovky se vypalují a postupně svítí z růžové a do žluté....a proto třeba mám v zadních lampách diody ;) vše svítí jak má....večer krásné červené světlo.....jen přes den je to nic moc a je tam jen červená tečka....ale i tak myslím že lepší jak obyč žárovky.....a nebo zkusit obyč žárovku natřít a nechat barvu vypálit a třeba bude držet....myslím že se to dělá z nějakých modelářských barev...zkušení mě opraví či doplní
smazany clen - FK

vypadaj super, taky o nich uvažuju, počkám si na vejplatu a jdu do nich, našel sem je tady myslim že za dobrou cenu http://www.skodashop.cz/?c=popis-produktu&idItem=636
tony.rs - FK

Příspěvek od tony.rs - FK »

by mě zajímalo, jak by to vypadalo na mé zelené feldě. Nedokázal by někdo udělat fotomontáž ??? (mám magickou zelenou metalízu)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

jirka01 píše:vypadaj super, taky o nich uvažuju, počkám si na vejplatu a jdu do nich, našel sem je tady myslim že za dobrou cenu http://www.skodashop.cz/?c=popis-produktu&idItem=636
To je fakt super cena, už jste je někdo za tu cenu koupil? Není to náhodou překlep? Není to cena jen za kryty?
Georgerob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgerob »

Teď na to taky koukám..cena hoodně dobrá, ale vypadá to..že to je fakt za celý světla
Grafické studio | www.georgerob-design.cz

BLACK LIST RACEMAN !

19.5. odesláno 750,- na elektrickou stahovačku - do teď nemám ani peníze, ani stahovačku.
smazany clen - FK

no právě, já na první pohled když sem to objevil sem myslel, že sou to taky jen skla, ale pak sem se na to mrk znova a sou to fakt celý světla ... po neděli hned o vejplatě je objednávám
smazany clen - FK

Collin píše:jirka01: jakou máš barvu auta? Kdyžtak dej pak foto jak to vypadá. ;)
já mam tmavě modrou, jasná věc, hned jak to budu mít doma, tak sem naházim fotky ;)
smazany clen - FK

A jak tedy s temi zarovkami do toho?? To je pak natrit? Nebo se daji koupit barevne zarovky? :?:
smazany clen - FK

Všichni už maj vejplatu utracenou a já ještě nedostal, to je poděl :lol: :lol: Zejtra má bejt, tak hned objednávám ty kouřový

Mám dobře napsanej seznam žárovek? Jestli ne tak mě prosím opravte, jsem totiž hlava popletená :? děkuji

1. oranžová (blinkry) LEDKA 12V/21W oranžová - sada 159,-
2. bílá (zpátečky) LEDKA 12V/21W bílá - kus 159,-
3. červená (brzda) LEDKA 12V/21W červená - sada 159,-
4. červená (světlo + mlhovka) LEDKA 12V/21-5W červená - kus 79,-

http://shop.obautodily.cz/bmz_cache/e/e ... 12x550.jpg
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

jirka01 píše:Všichni už maj vejplatu utracenou a já ještě nedostal, to je poděl :lol: :lol: Zejtra má bejt, tak hned objednávám ty kouřový

Mám dobře napsanej seznam žárovek? Jestli ne tak mě prosím opravte, jsem totiž hlava popletená :? děkuji

1. oranžová (blinkry) LEDKA 12V/21W oranžová - sada 159,-
2. bílá (zpátečky) LEDKA 12V/21W bílá - kus 159,-
3. červená (brzda) LEDKA 12V/21W červená - sada 159,-
4. červená (světlo + mlhovka) LEDKA 12V/21-5W červená - kus 79,-

http://shop.obautodily.cz/bmz_cache/e/e ... 12x550.jpg
Nevím, jestli budeš s ledkama spokojenej, v noci to jakžtakž svítí, ale ve dne svítí ve světle jen bod. Na první pohled je poznat, že to je ledková žárovka a ty nejsou schválený pro provoz na pozemních komunikacích. První aktivní polda si tě vychutná.
smazany clen - FK

103457 píše: Nevím, jestli budeš s ledkama spokojenej, v noci to jakžtakž svítí, ale ve dne svítí ve světle jen bod. Na první pohled je poznat, že to je ledková žárovka a ty nejsou schválený pro provoz na pozemních komunikacích. První aktivní polda si tě vychutná.
A co když tam dám na ty kouřový světla tydle žárovky?

http://shop.obautodily.cz/images/zarovky1%20004.jpg
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

jirka01 píše: A co když tam dám na ty kouřový světla tydle žárovky?

http://shop.obautodily.cz/images/zarovky1%20004.jpg
Ty mám já v mlhovkách a svítí to do růžova :( asi bych zkusil Rexovu metodu a to namočit žárovku do syntetiky, otáčet, aby se netutvořily kapky a potom na 12V trafo a vypálit. Rex to má v mlhovkách a funguje mu to. Otázka ovšem je co to udělá třeba na obrysový žárovce, která svítí pořád. Proto jsem do těch kouřových lamp nešel a udělal jsem radši červenobílý.
Obrázek
smazany clen - FK

Collin píše:A co rozptylky?
to sou čočky ne?
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

Hele, mám bílá světla a také jsem řešil ledky, od původního majitele tam byli ledkové žárovky na brzdy (po dvou letech) ty ledkové téměř nesvítily (píšou životnost 30let) - letěli do haj*lu a koupil jsem nové standart žárovky červené dvouvlákno a svítí to přes bílé světla parádně. Na tom shopu jsem koupil oranžové ledkové žárovky a zkusil je do zadních blikačů, ihned jsem tam vrátil obyč oranžové žárovky, ty ledkové to neosvítily - svítily jen k jedné straně a hrozně málo, vedne nepoužitelné, jedině v noci, ale jen v noci jezdit nebudu. ....
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
smazany clen - FK

Dejwis píše:Hele, mám bílá světla a také jsem řešil ledky, od původního majitele tam byli ledkové žárovky na brzdy (po dvou letech) ty ledkové téměř nesvítily (píšou životnost 30let) - letěli do haj*lu a koupil jsem nové standart žárovky červené dvouvlákno a svítí to přes bílé světla parádně. Na tom shopu jsem koupil oranžové ledkové žárovky a zkusil je do zadních blikačů, ihned jsem tam vrátil obyč oranžové žárovky, ty ledkové to neosvítily - svítily jen k jedné straně a hrozně málo, vedne nepoužitelné, jedině v noci, ale jen v noci jezdit nebudu. ....
A nevis naaahodou jeste tu adresu na ty dvouvlakna barevny?
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

myrafell píše:no ty žárovky červené dvouvlákna by mě taky zajímaly 8-)
V bílejch lampách nesvítěj červeně, ale dorůžova a navíc se ta barva stejně časem vypálí.
smazany clen - FK

zakoupil jsem si ty kouřová světla a knim ty ledky. Chci se zeptat konkretne na ty blinkrový LEDky, najednou mi cvakaj rychle, nevite cim to?
MagicanBlack - FK

Příspěvek od MagicanBlack - FK »

Jo jo.. ja mam vzadu dany ledky na koncovky i na brzdy... ale je pravda ze treba ve dne to neni moc videt..:-( ale tak na to je tam to 3. brzdovy.. a v mlhach mam dany ty cerveny (ruzovy) zarovky...
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Drazi píše:zakoupil jsem si ty kouřová světla a knim ty ledky. Chci se zeptat konkretne na ty blinkrový LEDky, najednou mi cvakaj rychle, nevite cim to?
Tím, že ledky mají mnohem menší spotřebu než žárovky. Je to stejný, jako když ti v blinkrech praskne žárovka, tak ti začnou hned blikat rychleji, jelikož je o 21W menší spotřeba. ;)
smazany clen - FK

diky takze se teda nemusim bat ze je neco v haji, diky
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Potřebuju poradit ohledně čirých zadních světel.Chci si dobudoucna pořídit čiré zadní světla a chtěl bych vědět jesli můžu použít žárovky z klasických zadních světel?Porádíte mi někdo? :D
Předem díky.
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Návštěvník píše:Potřebuju poradit ohledně čirých zadních světel.Chci si dobudoucna pořídit čiré zadní světla a chtěl bych vědět jesli můžu použít žárovky z klasických zadních světel?Porádíte mi někdo? :D
Předem díky.
No jistě, že můžeš, ale budou ti svítit bíle :) a tím asi nebudeš nadšenej ani ty ani policajti. :lol:
mystery - FK

Příspěvek od mystery - FK »

Když si objednám teda ty kouřový světla z www.skodashop.cz . Tak na stk nebudou řvát? Páč vzadu má být odrazka a tu já tam moc teda nevidím :D
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

mystery: Na tom odkaze nevidím světla, ale néní přece problém je vyměnit než pojedeš na stk. Práce je to na chvílu.
mystery - FK

Collin píše:mystery: Na tom odkaze nevidím světla, ale néní přece problém je vyměnit než pojedeš na stk. Práce je to na chvílu.
Jsou to tyhle světla http://www.skodashop.cz/?c=popis-produktu&idItem=636 (už se o nic nahoře diskutovalo). No tak stk jo, a naši tuneři s bílýma polepama a modrýma sroboskopama na střeše? :D Ti nemaj auta snad rádi vůbec
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
mystery - FK

woooha :o paráda, luxus ... něco takovýho bych taky chtěl :)
stef99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stef99 »

jo jo..Skuryho varianta, je bezkonkurencne nejlepsi...
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Kecy kecy... :D Ale hlavně je to s Ečkem a TUV a každej si to může udělat sám. :)
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Já takové předělávky nemusím, ale práce je to pěkná.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

103457 píše: No jistě, že můžeš, ale budou ti svítit bíle :) a tím asi nebudeš nadšenej ani ty ani policajti. :lol:
Díky za radu. :idea: :D .To by bylo trošku nebespečné.
vanplus - FK

Příspěvek od vanplus - FK »

ahojda k tomu dotazu jestli žloutnou ty světla tak odpověd je že žloutnou všechny ať stojej 200 nebo 10000 ale já znám fígl..........stačí je přestříkat uv filtrem(bezbarvej lak) i zevnitř a je to.....
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Nemá někdo typ jaké žárovky použít do těch tamvých světel? Svítěj mi růžově už nový :( Popř. Jakou barvou je natřít - nejlépe odkaz ;)

edit: má někdo zkušenost s tímhle? http://tuning.autodoplnky.cz/autokosmet ... -s28352472
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Nikdo neví? Hodně by mi to pomohlo ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Veškerý barevný žárovky do bílejch světel ať sou to obyč nebo dvou vlákna jsou ke koupi v auto doplňcích a prodejnách auto žárovky jinak se daj koupit i na pumpách :salut:
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Ale ty červený žárovky svítěj růžově a po čase ještě blednou - doporučuju koupit v Hadexu anebo rafservisu pořádné LED a je pokoj nadosmrti ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
radek.var
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radek.var »

smrcek: A vydrží ty LEDky? Někde jsem četl, že díky tomu, že v soustavě není stabilně těch 12V, tak ty LED žárovky odcházejí někomu dokonce i častěji než žárovky. Ale nevím, co je na tom pravda... Jak jsem koupil, tak prodávám...
Svýho času jsem o LEDkách uvažoval, ale ta úmrtnost LEDek mě právě odradila... :scratch:
Never say never...
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Kvalitní LED vydrží mnohem více, než žárovky. Nehledě na to, že v zadních světlech není narozdíl od předních světel žádný výrazný zdroj tepla jako H4 ;)
Díky za hlasy
FUNice TADY
Meverick - FK

Příspěvek od Meverick - FK »

No vzadu mám bíla světla s černým pruhem .... spátečky sem nechal , do blinkru sem koupil za 85Kc stříbrný ,do mlhovek diodový za 105 jednu , do obrysovek nebo jak tam byla původně ta malá tak jsem dal ty samý .. akorat je rozdíl jestli to je jedno nebo dvou vlakno a do brzdovek sem koupil za 360 jednu (viz obrazek) ..a je to všechno hezky červený :)
A zatim svítěj ... jen když sem si koupil za 1300 světla tak sem nepočital stim že vyhodim pomalu 1500 za žárovky
Ps: na obrázku tam mám ještě obyč vláknový nastříkaný na červeno ... hned vybledly , svítily ružově a prosvitaly zkrz světlo

Obrázek
Obrázek
Standa10121996 - FK

Příspěvek od Standa10121996 - FK »

jakou životnost mají obvykle ty obyčejné žárovky zadních koncových světel?Několik lidí mi doporučilo koupit si LED diody, že prý mají delší životnost.Ty obyčejné žárovky zadních koncových světel mají podobnou životnost jako ty přední H4 nebo o něco vyšší?
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Na diodový žárovky do zadních světel se vyprdni.

Klasická žárovka má lepší rozptyl světla než diodová žárovka. A při ceně žárovky a diodový žárovky bych nějakou životnost neřešil.
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
WALLY-EL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WALLY-EL »

Zdar.Vyměnil jsem kouřový blinkry za klasiku oranžových blinkrů,tím pádem jsem to chtěl mít sladěný a sehnal jsem i kouřové zadní světla.Pořídil jsem si na brzdové světlo diodové světlo červené,na mlhovky taky červené a zpátečkové zůstalo stejný.V původním sklé je i červená odrazka a tu jsem vyřešil nalepením červené odrazky - samolepky na obou stranách.Jak jsem dával světla do kupy na parkovišti policajti zrovna kontrolovali auta a zkontrolovali i mě a vše ok i se světly. :salut:
Fida - FK

Příspěvek od Fida - FK »

;) já mam na své feldě kouřové světla už rok a ani jeden problem a ani žádná odrazka a nic, ty kouřové jsou homologované a tim to hasne, vozím u sebe raději doklad a list o homologaci, mam v tom nacpané diodové žárovky, ale do světel a brzd to chce pořádnou a to je asi ta nejdražší diodová co se dělá, pač na těch obyč za 100 ku sada jsem jezdil a to si mě benga večer všimli, že prý nesvítí ani jedno brzdové a tak jsem jim říkal a co to třetí brzdové??? to snad svítí a oni , to jo, ale nesvítí vám hlavní světla, nasázel sjem tam pořádné žárovky a niko ani slovo, kouřáky byla první věc, co jsem na feldu koupil a nemůžu si je vynachválit, myslím, že po budejkách jezdím snad jediný s těmito světli :D a po prachaticích, krumlově a okolí :D , ten bílej hnus se dneska už dávno nenosí, čirým světlům už odzvonilo.
vonyt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vonyt »

Já mám taky kouřový světla a narval jsem tam ty diodový žárovky 7,5W a musim říct, že to svítí opravdu parádně.. tu černou to prosvítí nádherně červenou..
Moje zlato - Felicia 1.3 MPi
Hlava, ŘJ, vačka Motor Excel
Odlehčený setrvačník a řemenice
kW - to kdybych věděl :D
Odpovědět