motor netáhne
-
Standa3
motor netáhne
známý má Felicii 1,3 BMM, rok 1995, najeto 186000 Km.Když jede po rovině na pětku a šlape až na podlahu, auto mu jede maximálně 80 km/h, víc z ní nedostane.Výfukové potrubí má nové, měnil ho před rokem.Čím by to mohlo být?Díky za rady
-
thepromise - FK
Re: motor netáhne
a na 4 ku vytočí víc? chce to udělat ty levné základy, vyměnit palivovej filtr, vyčistit klapku a pokud se problem nevyřeší, řešit dál. Co tankuje za benzín? Kontroloval kat?
-
Standa3
když ji prošlápne, tak se nedusí, prostě když tam má pětku a šlape až na podlahu, tak to po rovině jede max 80 km/h, víc už ne
-
thepromise - FK
a když se pokusí vytočit např. 4 ku? vytáhne z ní víc? dělalo mu to i před výměnou výfuku? otevírá se klapka na správnou hodnotu? zkoušel vyměnit ten palivovej filtr? pokud na 4 ku pojede víc ale neochotně tak 5 by neměla mít už sílu...to smrdí bud tím, že má rozházenou klapku nebo např povolené lanko pedálu ( mě se klapka otevírala jen na 70° ) a nebo to smrdí právě tím výfuckem čí tlakem paliva...(filtr) nedávno měněn u kámošvé feldy 1,3 BMM 170 tis..filtr origoš, tankuje fuj levné benzíny a z filtru tekla "nafta" 
pro JAWAEVO: opraveno:D dík
pro JAWAEVO: opraveno:D dík
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 28. črc 2010 11:06:11, celkem upraveno 1 x.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Jde mu přidat plný plyn?Nemá ztracenou tu pojistku a konec bovdenu vjetý do té gumové průchodky?To přesně se mi stalo dneska.A nejelo to a nejelo.
-
tgfh - FK
Osobně bych to viděl na problém s dodávkou paliva. Stejné jak jsem měl u fichtla přicpaný kohoutek, člověk jak to prošlapával tak to bylo normální ale jak motor zatížil (jízdou) špatně to jelo. Vyměnil bych pal. filtr a proměřil tlak paliva.
-
Standa3
Bylo to tím palivovým filtrem, po výměně už zase jezdí normálně, měl tam totiž nějakou levnou čínu, díky za rady
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Ale on tam nemá °C.Má tam jen stupně.Takže úhel otevření klapky je 70°.Takže se trošku vzpamatuj.
-
thepromise - FK
Tome, měl pravdu, tenkrát bylo teplo, vlezlo mi to na mozek a napsal sem tam teplotu:) opravil sem to, dole je dodatek.
Díky za upozornění a obhajobu
Díky za upozornění a obhajobu