Pomoc- rozmery

RedmeX - FK

Pomoc- rozmery

Příspěvek od RedmeX - FK »

Mohli by ste mi niekto, kto rozoberá zadné bubny, zmerať rozmery na obrázku- sú to tie označené šípkami:

Obrázek

Chcem dať podložku pod šruby a potrebujem jej vonkajšie rozmery, aby si nezavadzala s čeľusťami, pružinkami a podobne...
Marty_pv - FK

Re: Pomoc- rozmery

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Jestli tomu dobře rozumím tak chceš dát podložku dovnitř bubnu?
RedmeX - FK

Podložky pod bubon robím na zmenu odklonu a chcem k nim protikus pod šruby, aby hlava dosadala kolmo na podklad a nepôsobili na šrubu nevhodné sily...
Marty_pv - FK

Potom budeš potřebovat šrouby náboje s hodně nízkou hlavou, jinak nenasadíš zpátky buben/kotouč
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

Nebylo by jednodušší udělat 4 úhlové podložky pod každý šroub zvlášť? A nebo upravit konce nápravy tak, že na každé straně nařízneš a nastavíš popř odebereš trochu materiálu a pořádně provaříš?
1,6 sportline 1999
RedmeX - FK

Podložka v najhrubšom mieste by mala mať 2-3mm, tak snáď to nebude vadiť. Alternatívne by sa zabrúsili hlavičky šrub. Nad tým som sa nezamýšľal.
Marty_pv - FK

Záleží na tom jaký budeš mít šrouby (předpokládám že budeš kupovat nový delší kvůli podložce) - pokud budou mít moc vysokou hlavu (+vnitřní podložka), nenasadíš buben
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 00#p342791
RedmeX - FK

Ako povedal slepý, uvidíme :) Dlhé šrúby už mám aj podložky od fáva niečo cez rok a šruby majú pod hlavou 1mm podložku ako sa dávalo origo, takže v konečnom dôsledku ak to nemá problém teraz, nemalo by mať ani potom. Zabrúsiť hlavy šrúb je najmenej, takže na to zatiaľ kašlem. Koniec koncov, rozmýšal som o tom odkedy mám podložky od fáva, ale k aktivite ma dokopali bitmapove experimenty a fakt, že sa mi kolesá nevojdu ani do vyerazaných lemov :lol: Vyťahovať ich nechcem, je to drahá zbytočnosť...

Kto to zmerá? :cat:
Odpovědět