Blokovalo se mi pravé zadní kolo... tak jsem rozdělal buben a vše vyčistil a rozpohyboval, promazal, atd . . . Brzd. váleček jsem nechal přidělaný, jen jsem ho očistil a připevněný rozpohyboval, přičemž mi uniklo malilinko brzdové kapaliny... řekněme asi tak 3 ml. Buben jsem složil, nastartoval... šlápnul na brzdu, najednou šla úplně lehce a brzdila až na posledním centimetru a navíc málo....
Napadlo mě, že jsem to mohl zavzdušnit, ale tak moc těmi 3ml, že to nebrzdí ani vepředu????
Rozhodl jsem se tedy, že to odvzdušním u toho prav. zad. kola.... a utrhnul se mi ten šroub . . . Takže budu muset koupit nové prasátko, ale od toho původního NEJDE odšroubovat hadice... a tu bych opravdu nerad utrhnul....
Ale jak nad tím tak přemýšlím, tak mi přijde nesmyslné, abych "zneprovoznil" celý brzdový systém jednim kolem a strašně malilinkatým množstvím... Je to možné?
Mám to prasátko vyměnit, odvzdušnit . . . a pomůže mi to? Bude to brzdit zase jako před čištěním bubnu?
Myslím, že utrhnu tu hadici, když se mi urval už ten odvzdušňovací šroubek . . .
Fórum zde pročítám asi už 3 hodiny . . . ale raději se ptám... děkuji...