Úprava bočního vedení sedačky

vybavení a úpravy interiéru atd.
kok3s - FK

Úprava bočního vedení sedačky

Příspěvek od kok3s - FK »

Zdravím, jelikož jsem si dnes spravoval zrcátka na mé feldě, ktery mi urazil minulej vikend nějakej h**zl, tak sem se pak rozhodl,že si vylepším boční vedení na sedačce řidiče, protože mi přijde opravdu mizerné. Když se projíždí rychleji zatáčkou, tak aby se člověk něčeho držel nebo byl zapřený. Tak jsem si nařezal do tvaru bočního vedení pásy z molitanu, který nám zbyl ze staré sedačky a dal je pod potah. Pak jsem si podložil trochu boční vedení sedáku malými hranolky molitanu. Výsledek je pocitově lepší než původní tvar, ještě jsem to nezkoušel za jízdy,ale během dneška vyzkouším. Snad to bude fungovat dobře.
Obrázek
Obrázek
Marty_pv - FK

Re: Úprava bočního vedení sedačky

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Dobrej nápad, možná je to OT ale kdyby někdo chtěl tak Autosedadla Švejda vyprodávaj opěradla a sedáky
http://www.autosedadla.cz/vyprodej.html
Takže by byl i origo materiál

Jak máš ten molitan upevněný? Já bych to asi přilepil, aby se tlakem za jízdy neposunoval
kok3s - FK

Příspěvek od kok3s - FK »

no já na to šel z co nejlevnějšího hlediska a použil, to co mám doma,abych nedával nic za poštu a ještě molitan...upevněné to nijak není, je to jen přitlačená potahem k původnímu molitanu. Zatím do drží dobře i bez upevnění, už několikrát projeto a dobry :)
PetrMPI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrMPI »

Myslím si, že by nemusel bejt až takovej problém napasovat na feliciáckej sedák opěradlo z Oktávky I. Model Safe line měl opěradlo totožný s Oktávií a sedák stejnej s Felicií. Stačilo by jen potáhnout opěradlo.
BlueFox - FK

Příspěvek od BlueFox - FK »

Dobry napad, muze to byt uzitecne. Ja pouzivam ctyrbod kdyz nechci litat v zatackach. ;-) A pri normalni jizde kvuly pohodlnosti bezne pasy.

Ale lepsi sedacky bych nekdy urcte rad...
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Nápad dobrej, ale byl bych opatrnej, jak dlouho to vydrží, normální molitan slehne, ten co se z něj dělaj sedáky, tak je jinej a neříkaj mu molitan, ale latex. Jinak dneska se již výplně nedělají, dělá se to z takové měkké látky, která se nastříhá podle tvaru sedačky a dá se několik vrstev na sebe, třeba 20 i víc, dle potřeby. Dělá to jedna malá firmička v Kraslicích.
Odpovědět