Takze uz dlhsiu dobu si chcem kupit transmitter ,ale nepaci sa mi ako to trci zo zasuvky, tak ma napadlo zeby som to zabudoval do palubky namiesto palubneho PC. Zabudoval by som tam uz rovno nejaky model s farebnym LCD. Naj by bolo ak by mal aj bluetooth, ale taky som s farebnym LCD este nenasiel. No a napojit by som to chcel na vystup z radia pre zosilnovac, aby sa to zaplo az pri zapnuti radia. napr. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37576
Takto nejako, s grafikou to velmi neviem.
Ja by som odporúčal zabudnúť na takéto detské hračky a radšej kúpiť nejaké slušné autorádio s podporou MP3 (napr. Clarion-y sú v dobrej cene). Získaš tým oveľa kvalitnejší zvuk a lepší komfort ovládania. Počúvanie MP3 (MP4) konverziou cez FM vysielanie je len pre veľmi nenáročných poslucháčov.
Videá MP4 za jazdy aj tak pozerať nebudeš a na tak malom displeji je to aj tak nepraktické. Displeje takej veľkosti sa používajú na prenosných MP4 prehrávačoch, ktoré držíš v ruke cca 20 cm od očí.
Já si to koupil, v autě jsem to použil asi jednou. Ale v dílně to mam skoro furt Mam tam taký starý rádio, vzal jsem starou baterku a zapojil. Musí se to pořádně naladit, trochu to šumí, ale když člověk něco bouchá, řeže... tak je to uplně jedno.