Přední úchyty kapoty

karoserie, narazniky, skla atd.
Cahoun22 - FK

Přední úchyty kapoty

Příspěvek od Cahoun22 - FK »

Zdarec lidi koupil jsem si Přední úchyty kapoty a potreboval bych poradit jak je pridelat na masku a kapotu, pokud mate nekdo foto tak se sem hodte abych se mrknul jak to ma vypadat mam old face s plastovym prodlouzenim kapoty a tuning masku.

http://speedpro.cz/akce-predni-uchyty-k ... -6057.html

http://spoiler-tuning.cz/images/full/5139/1.jpg
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Přední úchyty kapoty

Příspěvek od emilio52 »

A s největší pravděpodobností neprojdeš technickou .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

a při každé kontrole policií dostaneš flastr za ostrý díl na přední části vozidla. fakt to tam nedávej
Cahoun22 - FK

To my je jasny ze stk neprojdu a ze policajti budou buzerovat to my ale nevadi, ja potrebuju poradit jak pridelat ty uchyty na kapotu a masku.
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

zrovna tyhle typy......vrtačku, vrták patřičného průměru. díra zkrz kapotu až dolů do držáku masky nad světlem. přišroubovat rychlozápadky, přišroubovat očka.

fakt to chceš dělat?
Cahoun22 - FK

Myslis ze me budou jebat policajti za to prodlouzeni kapoty?
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

bohužel ano. pokud to nemá atest. zasahuje do činné plochy světlometu. já mám mračítka s atestem a stejně se jim to nelíbí.

může to vypadat tak, že se ti to snažím rozmlouvat atd. ale jsou to roky ježdění s upraveným autem. někdy je to opravdu jenom o tom jak se dané bengo vyspí. a to mám atesty na všem
Odpovědět