Benzin+Nafta
-
Duma - FK
Benzin+Nafta
Zdravím Jeden malej dotaz . Mám 150 litru benzínu ale bohužel je v tom nafta. Dá se to nějak zužitkovat.? Nebo přefiltrovat. 
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Benzin+Nafta
Dá se to postupně vyjezdit v nafťáku. Pokud jsou velké mrazy, tak se benzínem běžně nafta ředí.
ex nebožka 1,6 lpg 

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nebo sežeň někoho s dvoutaktem, ten to taky schroupe.
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Jawa pionýr to pochroupe.Já na to v mládí jezdil dva roky než jsem vyjezdil to co otecko natankoval do transita. 
-
Snehulak - FK
jj jak píše Tomas6 na 5l benzínu sem dával 1L nafty. sice to trošku hůř chytalo ale po ohřátí to jelo pěkně (na dachla).
Po nastartování to bylo jak stará avie ale pak supr. Při chcípnutí se to většinou ještě párkrát protočilo, asi samozápal či co, nevím
ale doporučuji.
Po nastartování to bylo jak stará avie ale pak supr. Při chcípnutí se to většinou ještě párkrát protočilo, asi samozápal či co, nevím
ale doporučuji.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale bude jezdit sadarmo. A votom to je

-
Surmi - FK
myslím ,že pokud te nafty vtom benzinu neni nejak drasticky moc tak to auto s karbecem také upotřebí 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že i fela by to skousnula.Já jezdil na benzín s olejem co jsem měl do jawky asi 14 dnů.Sem si splet kanystr no....Záleží kolik tam tý nafty je.
-
nebulus - FK
Borci v robote natankovali do Trafficu 70l benzínu asi k 10l nafty. Potom mi to mechanik ponúkal, že nejaký favorit by to v pohode zvládol. Ale takým autom nedisponujem 
Surmi, jak máš proboha velký trávník, že upotřebíš 150 litrů

Moje felda 1.4 MPi
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
Golf IV 1.9 TDi 164 PS 393 Nm - už je tam zase něco navíc, ale kolik netuším.
T-ROC 2.0 TSI 4MOTION 190 PS 320 Nm - zatím - tak zatím už neplatí nově 282 PS 431 Nm
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím. Kolega z Fávoklubu natankoval 2/3 nádrže karbecového Fáčka naftou, než mu to docvaklo (jezdil předtím dlouhodobě s dieselem), dolil naturálem a až na horší starty a černá oblaka z komína v pohodě...Tomas6 píše:Myslím že i fela by to skousnula.Já jezdil na benzín s olejem co jsem měl do jawky asi 14 dnů.Sem si splet kanystr no....Záleží kolik tam tý nafty je.