cinol aqua stop ???
-
lord_sef - FK
cinol aqua stop ???
prosim vas, dneska jsem byl na revizi LPG, a chlapik me doporucoval pridavat do benzinu tohle - http://www.olejshop.cz/aditiva/p/cinol- ... in-500-ml/ koupil jsem teda jednu lahvicku (mam zrovna plnou nadrz benzinu, tak jsem tam pridal celou lahvicku) mam ale dotaz, je to tak uzasne dobre? vyplati se to pridavat do benzinu pres zimu? nebo radeji neco jineho... ?
-
PJDefort - FK
Re: cinol aqua stop ???
nějak nechápu na co...ještě jsem nikdy neměl v zimě problémy s benzínem...to maj možná tak nafťáky...přijde mi to jako zbytečnost i když to stojí pár korun 
líh
váže to na sebe vodu
čas od času stačí použít trošku E85 a efekt bude ten samej
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
-
lord_sef - FK
ja si to taky myslim, nastartoval jsem feldu vpohode na poprve ted kdyz byly ty mrazy i v -21 stupnich .... ja nevim, ale muze byt nejaka voda vubec v benzinu? muze benzin zamrznout nekde v trubkach?:D podle meho by nemel... ale co ja vim?
já už zmrzlej viděl
de o to kde tankuješ 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Stačí když je v nádrži jen půlka a pak se může v garáži orosit a hned je v benzínu voda .lord_sef píše: ale muze byt nejaka voda vubec v benzinu? muze benzin zamrznout nekde v trubkach?:D podle meho by nemel... ale co ja vim?
Dřív se používal Velfobin ale bohatě stačí pů§l litru lihu na nádrž a je po problému .Líh se spojí s vodou a lepšejc se spálí a v trubkách nezamrzne.
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
lord_sef - FK
dobra, no kde tankuju - bud na shellce ci u tesca, ale benzinu v nadrzi moc nemivam - jezdim na LPG tudiz na benzin startuju, ujedu kousek a prepinam na plyn... takze bude tenhle pripravek dobry? pouzivat jej? ci radeji neco jineho?
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Stačí obyčejný technický líh .
A nebo co seženeš laciněji .
Líh nebo Velfobin.
A nebo co seženeš laciněji .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

-
lord_sef - FK
on technicky lih vychazi na plus minus stejne.. takze je to asi fuk... takze je dobre neco takoveho pouzivat, ano?? jinak jeste nejake prisady se vyplati pouzivat na zimu?
E85 je v podstatě líh a vychází dost levně 
1.3 BMM kombi LPG
1.3 BMM kombi LPG
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
já jsme tady plynař (lpg) a do nádrže leju před zimou vždycky toho.vyčistí to palivovou soustavu, myslim si že i trochu asi vstřiky a hlavně to odstraní vodu jestli tam teda nějaká je z nádrže.nalil jsme to tam už třetím rokem a pokaždý vpohodě http://autodoplnky-prikryl.cz/_c55_l3_p ... aliva.aspx maj to skoro na každý benzínce
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)