krytka na vypinace
-
metaliza
krytka na vypinace
chtel jsem se jen zeptat zda se da sehnat krytka na vypinace kolem vypinacu (za radici paku) na el.okna.mam ten novejsi stredovy panel se suplikem.
vim ze pro dva vypinace se da sehnat ale da se sehnat pro ctyri vypinace
a jeste zda se sehnat origo vypinac na okna dival jsem se na internet a vsude maji jen na SPAL KIT
mohl by mi nekdo poradit zda se to da sehnat popr.kde a na kolik by to prislo nebo zda je mate doma a nepotrebujete je tak mi je nabidnete
moje adresa je: sikovnej@tiscali.cz
za rady predem vsem dekuji
vim ze pro dva vypinace se da sehnat ale da se sehnat pro ctyri vypinace
a jeste zda se sehnat origo vypinac na okna dival jsem se na internet a vsude maji jen na SPAL KIT
mohl by mi nekdo poradit zda se to da sehnat popr.kde a na kolik by to prislo nebo zda je mate doma a nepotrebujete je tak mi je nabidnete
moje adresa je: sikovnej@tiscali.cz
za rady predem vsem dekuji
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: krytka na vypinace
Origo krytka na new face se pro 4 vypínače nedělá. Vypínače jdou koupit běžně ve škodovce, ale cca za 4 stovky kus.
-
Fyrysan - FK
Fakt nevím kde ale minulý týden jsem ten šuplík se 4mi tlačítky viděl
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Vidět jsi ho mohl z old face, na new face dodělávanej-upravovanej, nikoliv origo z fabriky.
-
Fyrysan - FK
Tak ti neřeknu jestli byl přímo Škoda ale každopádně byl ke koupi na eshopu a určitě nebyl dělanej nějak ručně ale "fabrikově" (kolem tlačítek pěkně lemovaný to bys ručně neudělal takže nevím)
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
je tam napsáno od 98, třeba maj blbý fotky, OF ma hranatý rohy NF zakulacený teda zakulacenější 
Naposledy upravil(a) Kova dne ned 15. kvě 2011 16:53:45, celkem upraveno 1 x.
Felicie Combi 1.3 Mpi 50kW 2000....Octavia Combi 1.8T 4x4 110kW 2004......... Nikdy nejezdi rychleji než létá tvůj anděl strážný.
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
ještě na OF je krapet větší
-
Martin_Happy - FK
NF krytka by musela bejt úplně jiná. světle šedá, jinej tvar a vypínače taky úplně jiný
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jistěéé to je old krytka, new je světlejší, menší, kulaté rohy, lehce prohnutá.
Jiný tunel, jiná krytka.
No přece v tuneluFyrysan píše:Pokud se můžu zeptat jaký je rozdíl mezi OF a NF?
-
Fyrysan - FK
No tak tvar vypínačů si myslím že bys řešit nemusel jelikož by byly všechny 4 stejnéMartin_Happy píše:NF krytka by musela bejt úplně jiná. světle šedá, jinej tvar a vypínače taky úplně jiný
-
Fyrysan - FK
103457 píše:No přece v tuneluJiný tunel, jiná krytka.
NJ vždyť vyměnit tunel je práce přinejmenším na 5 dnů
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
To je demagogie Fyrysan

-
Martin_Happy - FK
ptal ses jaký je rozdíl mezi OF a NF a to sme ti vysvětlili.
Je tam rozdíl v tunelu. To že má někdo v nové Feldě starej tunel a naopak je sice pravda, ale nevim, co to s tim má společnýho. Pokud chceš orio, koupíš správnej tunel, aby barevně ladil se zbytkem interiéru. Krytka na sterj a na novej záměnná neni protože má jinej tvar. Vypínače ano, ale znovu opakuju, že ses ptal na origo a origo spínače sou jiný. Pokud chceš bastlit, přidělej si tam klidně toto

Ale origo spínače sou prostě rozdílný
Nikdo ti neřekl, že musíš měnit tunel, ale rozdíly mezi NF a OF sme ti vysvětlili
pokud teda umíš číst
Je tam rozdíl v tunelu. To že má někdo v nové Feldě starej tunel a naopak je sice pravda, ale nevim, co to s tim má společnýho. Pokud chceš orio, koupíš správnej tunel, aby barevně ladil se zbytkem interiéru. Krytka na sterj a na novej záměnná neni protože má jinej tvar. Vypínače ano, ale znovu opakuju, že ses ptal na origo a origo spínače sou jiný. Pokud chceš bastlit, přidělej si tam klidně toto

Nikdo ti neřekl, že musíš měnit tunel, ale rozdíly mezi NF a OF sme ti vysvětlili
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
NF + originální spínače:Fyrysan píše:Pokud se můžu zeptat jaký je rozdíl mezi OF a NF?
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
v tom odkazu jsou na NF maj blbý fotky před nějakým rokem sem to kupoval a přišlo to světlý do NF
http://www.levnealarmy.cz/eshop/elektri ... 20047.html
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
origo těžko
ale aspoň to neni bastlený na koleně 
Naposledy upravil(a) Kova dne ned 15. kvě 2011 22:09:34, celkem upraveno 1 x.
-
Fyrysan - FK
Díky tyhle vypínače mám už dvaMartin_Happy píše:ptal ses jaký je rozdíl mezi OF a NF a to sme ti vysvětlili.
Nikdo ti neřekl, že musíš měnit tunel, ale rozdíly mezi NF a OF sme ti vysvětlilipokud teda umíš číst
# Upravena citace (odstranění obrázků) - viz. bod 4 Pravidel pro vkládání příspěvků.
-
Martin_Happy - FK
kova: co myslíš tim i? Ty si snad myslíš, že se to píše orygo?
probůh, co s nima spínáš?
probůh, co s nima spínáš?
- Kova
- Kontaktovat uživatele:
no
pardon občas mě to zdrhne ale o tom to tady asi nebude
a tlačítka sem dal svoje nějaký ala mercedes, spínače na 4 okna,tyhle sem prodal párkrád sem je viděl u nějakých uni stahovaček EDIT : Martin_Happy (koule neřekla koho se ptáš) 
Naposledy upravil(a) Kova dne ned 15. kvě 2011 22:13:28, celkem upraveno 2 x.
-
Fyrysan - FK
Martin_Happy píše:probůh, co s nima spínáš?
Jestli to bylo na mě tak jedním zapínám zesilovač a druhým osvětlení interiéru