bouchání

vše okolo převodovek
yamahar6 - FK

bouchání

Příspěvek od yamahar6 - FK »

při rozjezdu a přeřazení na dvojku jakoby bouchne zřejmě od pravýho kola, ale to jsem měl rozebraný a vypadá to ok, takže nevím jestli to nebude vejfuk ale ten je taky dělanej, je to takoví tupí bouchání
Hans - FK

Re: bouchání

Příspěvek od Hans - FK »

Něco podobnýho mi začlo dělat minulý léto. Měl jsem podezření na kuláč na pravým ramenu. Jak jsem před měsícem přehazoval řízení a měl sundaný kola tak jsem pajsroval čepy, dokonce je měl i sundaný a jsou OK. Dnes jsem dost popojížděl ( spíš stál ) v koloně a myslím si, že to dělá závěs převodovky. Už se na něj dlouho chystám, že jej vyměním protože už má hodně velkou vůli.
mikka

Příspěvek od mikka »

Může to dělat zadní zavěšení řazení v gumovém silentbloku za řadicí pákou. Dělá to hlavně v zimě a po zahřátí od výfuku to přestává.
Pokud to přestane bouchat při tažení řadicí páky nahoru, je to 100% ono.
yamahar6 - FK

Příspěvek od yamahar6 - FK »

Hele dik, to o tažení řadicí páky slyšim prvně, zkusim to.
lukydm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukydm »

mne robi to iste...je to paka :roll:
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
cert17

Příspěvek od cert17 »

mikka píše:Může to dělat zadní zavěšení řazení v gumovém silentbloku za řadicí pákou. Dělá to hlavně v zimě a po zahřátí od výfuku to přestává.
Pokud to přestane bouchat při tažení řadicí páky nahoru, je to 100% ono.
Díky,díky,díky.Po výměně "originál ze škodovky" naprostý klid.Nikdy bych nevěřil,že to dělá ten silentblok.Již jsem z toho byl zoufalý,život má opět smysl.
Odpovědět