Zdravím všechny znalé problematiky.
Podařilo se mi ulomit kostřící bod na pravém tlumiči vedle baterie. Z býroby je pravděpodobně připodovaný.
Jediné řešení které mně napadá je požít místo kousek vedle a to výstupek kde je vyražený VIN.
Není nutno vrtat díru již tam je „pouze stačí škrábnout “ lak a jelikož drát z baterky na ono místo nedosáhne udělám propojku na očka a s místa původního propojení pro kostřící bod ji povedu na nové místu u VIN, jen se bojím rezivění.
Řešil někdo někdy něco podobného, nebo má lepší nápad?
Dík za radu.
Ulomený kostřící bod HELP!
- Suri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ulomený kostřící bod HELP!
normálne pribodovať nazad pôvodný
-
zwan - FK
No to sa povie ,
ale kdo má doma dobovačku, nevím co by na svařování nebo bodování povědela elektronika , a jak se dostat na 2 stranu ?? Jedině sundat kolo,tlumič ....
ale kdo má doma dobovačku, nevím co by na svařování nebo bodování povědela elektronika , a jak se dostat na 2 stranu ?? Jedině sundat kolo,tlumič ....
dej šroub zkrs 
sem nejlepší tak nezáviďte
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
1.3 BMM kombi LPG
Golf III tdi 66kw + bosch 764 => cca 95kw
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Normálně provrtat kde se ti to hodí ( ale samozřejmě do kastle, že
), pořádně obrousit do kovu z obou stran a dát šroub s podložkou. Teoreticky se dá použít ta prasárna, že se odšroubuje nějaká matice z kastle a kabely se ukostří tam, ale prasárna to je velká (třeba na šroubu uložení tlumiče
) 
-
JaroslavFojtik - FK
Využiju tohoto vlakny sice je to jinači šroub ale taky bodovany na kastli Totiž sundaval jsem narazniky a boužel se mi podařilo urvat par šroubu co jsou přibodovany na kastlu někde se sice da kastle provrtat durch ale nekde ne jak to pak řešite(třeba jak jsou ty plechy mezi zadnim naraznikem a světlem tušim 6ka šroub.Jestli obrousit o něco hlavičku na šroubu a přivařit co2 ? asi jedina varianta pokud nemate bodovačku .
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pokud se jedná o malé průměry, tak lze použít i nýtovacích matic, které se používají i na hagusy na střechu. Takto se šoubují i blatníky na starých autech. Elektrikáři dělají kostřící body. Prostě všude tam, kde lze vyvrtat díru, ale nedá se dostat z druhé strany pro našroubování matky.