zapojenie motora fabia 1.4 8V a felicia 1.3 50kW mpi
-
roman999
zapojenie motora fabia 1.4 8V a felicia 1.3 50kW mpi
Potrebujem rýchlo zistiť či keď prehodím motor fabia 1.4 mpi 8v namiesto felicie 1.3 mpi 50 kW s ním aj jednotku či mi to zapasuje na kablovačku felície alebo bude treba aj kablovačku z fabie ? Motor mám z posledných typov myslím si že by to hohlo zapasovať . Neviem to nikde nájsť .
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
Re: zapojenie motora fabia 1.4 8V a felicia 1.3 50kW mpi
problém asi bude škrtící klapka. Ve fábii je elektronickej plyn, takže asi i konektor ke klapce bude jinej. No a asi to nebude jedinej zádrhel.
Pasovat to nebude a fungovat dobře taky ne, Fabie ma jinak uložený motor a tudíš olejové hospodářství půjde v řiť 
-
Marty_pv - FK
Nepřehodíš to jenom tak - klapku musíš dát feldí, to samo termostat, konektory vstřiků a zapalovací lišty jsou jiný (a liší se konektory od více čidel)
A ježek má pravdu s tím, že ten motor je určený pro zástavbu pod jiným úhlem, takže bez úpravy olejové vany/sacího koše si koleduješ o zadření
A ježek má pravdu s tím, že ten motor je určený pro zástavbu pod jiným úhlem, takže bez úpravy olejové vany/sacího koše si koleduješ o zadření
-
Honza_t
- Kontaktovat uživatele:
silentblok na pumpě taky asi nebude pasovat
takže je asi jednodušší upravit kliku, šoupnout ji do 136M bloku a dát čip
takže je asi jednodušší upravit kliku, šoupnout ji do 136M bloku a dát čip
-
Marty_pv - FK
Jo, na to jsem zapomněl - držák na straně vodní pumpy je jinej, ale to řeší výměna za feldí vodní pumpu