vrzání při dobržďování

Floppy - FK

vrzání při dobržďování

Příspěvek od Floppy - FK »

čau lidi, mam felinu 1.6 a když dobržďuju, např na semaforech tak mi jde od pravýho předku takový vrzání a přesně podle rychlosti. Připadá mi to jako kdyby byl křivej kotouč a odstrkoval destičky a vrzaly ty trny na tom posuvu, ale volant nehází a nevim co by to mohlo bejt. Na zimu sem měnil spodní čep na rameni ale to je asi blbost...
Nějaký nápady co by to mohlo dělat ? Díky
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Re: vrzání při dobržďování

Příspěvek od Kuladmin »

rozhejbej desticky a plovouci trmeny a namaz dosedaci plochy desticek k brzdici a pistku troskou vazeliny ktera vydrzi teplo.
Floppy - FK

Příspěvek od Floppy - FK »

to sem jen popisoval abyste si dovedli představit co to dělá, ale je mi to divný protože v létě sem měnil písty a všechny prachovky a vše je promazaný
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Tak pak je to o materialu kotoucu a desticek. Me to ted treba pri dobrzdeni piska. Tak si pripadam jak v zavodaku :D (Ale piska to jen decentne - radio to jisti :D )
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

Mám to samé, ale rádio to nepřehluší;taky mi to dělá od pravýho předku až to rve uši :scratch: když se měnili předky ta jsem vše na mazal vazelinou kterou k tomu účelu je přidaná v těch soupravách(čep,jistící šrouby s tmelem, prachovky) a dělá to pouze na letním obutí :scratch: nevím mám kombinaci kotouče Ferodo a desky TRW
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 22. dub 2011 11:10:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: citace odstraněna, viz pravidlo č. 4
Odpovědět