1.6 MPi 1997 cuká
-
Patricioxwave - FK
1.6 MPi 1997 cuká
Zdravím , potřebuji prosím poradit , mám feldu a stává se mi ,když jedu tak najedou mi začne cukat, buď jen cukne a nezdechne a nebo zdechne a buď chytne na poprvý nebo až na 2-15krát start . Vím ,že chytne ,ale otázka je kdy. Nebo k ní přijdu za hodinu a chytne na 2-15krát. Ale když necuká ,tak jede fakt pekně a hod motoru je moc dobrý . Čím to může být ? Prosím pomožte, je moc pěkná a sem s ní nějak spokojenej . Děkuji za zprávy . Poraďte
díky Patrik
-
Patricioxwave - FK
Re: ŠKODA FELICIE 1.6 MPi ROK 1997
Stane se to řekněme 5-10krát za týden ,a denně dělám asi tak 30km
-
robin1 - FK
Re: 1.6 MPi 1997 cuká
Pripoj to na VAG, či v pamäti nie je zapísaná nejaká chyba.
-
Patricioxwave - FK
to jsem zkoušel a nic . Může to být pal. filtr,lamnda sonda , čerpadlo nebo snímač otačkoměru že? Čemu se více přikláníš ? Děkuji , za odpověď
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Také bych typoval zapalování. Nevrhal bych se ale hned jenom na zapalovací cívku. Chce to překouknout zapalování komplet od cívky až po svíčky.
-
pacinkov - FK
Súhlas s Atnarfusom! Pokiaľ tam máš staré VN káble, tak nekompromisne zainvestovať do kvalitných nových, to sa vždy oplatí a kvalitné sviečky detto (ja nedopustím na NGK). To Ťa v hľadaní problému posunie o skok dopredu. Pokiaľ ide o cievku, niekedy stačí za tmy natočiť motor a pozerať na cievku, pokiaľ má prasknutý plastový obal, tak VN iskrí, srší do okolia, teda pekne vidno iskrenie, v takom prípade dotácia VN pre sviečku vypadne a typicky to škube a ak je vysoká vlhkosť ovzdušia, škube to o triedu viac. Nech sa darí!!
-
rufus13
Zdravím,
moje Felicia 1997, 1.6 nejdříve po nastartování po 10m jednou cukla a potom během měsíce cukala za jízdy bez ohledu na rychlost. Příčina: palec a víčko rozdělovače ve velmi špatném stavu. K tomu prventivní výměna svíček a vše je ok.
moje Felicia 1997, 1.6 nejdříve po nastartování po 10m jednou cukla a potom během měsíce cukala za jízdy bez ohledu na rychlost. Příčina: palec a víčko rozdělovače ve velmi špatném stavu. K tomu prventivní výměna svíček a vše je ok.
- Hary
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, objevil se mi podobný problém. Za jízdy vynechá motor, otáčkoměr spadne na nulu i při zařazeném kvaltu a buď hned chytne nebo až po několika vteřinách. Děje se to nepravidelně. Vše ostatní funguje. VAG nehlásí nic, jen v paměti závad immo je chyba - porucha řj motoru. Zkoušel jsem dvě jednotky, dělá to u obou, přizpůsobení k immo jsem dělal. Nevím - napájení řj, konektory zaoxidované?
- lukydm
- Kontaktovat uživatele:
Moze to robit zapalovaci modul s cievkou, skus pozriet, ci nie je prasknuta 
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
- Hary
- Kontaktovat uživatele:
Si myslím, že by nespadly otáčky na nulu, zařazená rychlost motor se točí. 
Možná čidlo otáček.
Motor se sice točí, ale řídící jednotka motoru nedostane signál z čidla a proto ani nemůže poslat signál do otáčkoměru.
Motor se sice točí, ale řídící jednotka motoru nedostane signál z čidla a proto ani nemůže poslat signál do otáčkoměru.
- Hary
- Kontaktovat uživatele:
No asi jo, nejhorší je, že se to stane (zatím) občas a v paměti závad nic
. Ono se tam ani neuloží, když jsem odpojil snímač při nastartovaném motoru. Po připojení zpět jde motor nastartovat, ale paměť závad prázdná.
-
xfrodof - FK
Me dela neco podobnyho. Nastrtuju a jedu, ujedu kousek (nekdy 5km a nekdy 2km a nekdy ani neujedu 100m) a auto se zacne dusit. i kdyz pridavam plyn tak auto se dusi a po chvilce cukani a duseni to zdechne. ale na brnk nastartuje, a takhle to udela kdy se mu zachce, ale je to cim dal tim castiji a mockrat za cestu. treba dnes sem najel nejakejch 40km a udelalo to 15x ale vetsinou kdyz se zahriva, ale aji kdyz je teplej na provozni teplotu. A menil sem vzduchovej filtr palivovej filtr dival sem se na palivove cerpadlo, řj nic nehlasi na zavadach. A jeste to dela kdyz rychle akceleruju tak to po chvilce udela. Jinak jede suprove. Diky za rady
- Hary
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vyměnil snímač otáček. Zatím je klid, problém zmizel