ako vytiahnut tlacidlo
-
Macko64 - FK
ako vytiahnut tlacidlo
Ahojte. poradte ako mam vytiahnut tlacidla hmloviek, bo chcem vymenit ziarovky v tlacidlach. dakujem
Re: ako vytiahnut tlacidlo
Musíš vyndat celej ten cernej štít kolem budíků,pak už na to hned přijdeš
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli se žárovky dají sehnat dej tam diody a je to věčný .
http://www.feliciaklub.cz/?id=r_vypinace
http://www.feliciaklub.cz/?id=r_vypinace
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne ze ste mu poradili nato naco se ptal
Jinak sundat ten plast kolem budiku. Zezadu jsou tlacitka pripevneny dvema dratkama podelne, ty vytahnout. Pak jeste zmacknout cudliky na tlacitkach a vytahnout predem
Jinak sundat ten plast kolem budiku. Zezadu jsou tlacitka pripevneny dvema dratkama podelne, ty vytahnout. Pak jeste zmacknout cudliky na tlacitkach a vytahnout predem
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
borlan - FK
Ty zajišťovací drátky jsou ale myslím jen u staršího provedení? Já tam žádné nemám, jen má každé tlačítko nahoře a dole takové plastové zobáčky-západky. Moc dobře mi to nešlo, prstama jsem to spíše nedokázal oboje naráz zmáčknout. Měl jsem to tam nafest. Pomohl jsem si jemně sikovkama, ty to pěkně zmáčkly jednou rukou a druhou jsem mohl tlačit na vypínač, aby se vysunul.
Co se týče žárovek - je to tady někde podrboně popsaný, ale já když jsem na to koukal, tak to není žádná prdel rozebrat a vyměnit. Není to jak vyměnit ve světlech žárovku. Tak jsem se na to vybodl.
Co se týče žárovek - je to tady někde podrboně popsaný, ale já když jsem na to koukal, tak to není žádná prdel rozebrat a vyměnit. Není to jak vyměnit ve světlech žárovku. Tak jsem se na to vybodl.
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
borlan : ty zajišťovací drátky jsou u všech feld do doby než je někdo vyhodí
... sloužej k tomu, aby nešly zmáčknout ty plastový packy 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
-
JAWAEVO - FK
tie droty som tam tiež nemal a tiež novší typ a aj u jedného staršieho typu som sa stretom že tam neboli a nemal ich prečo niekto vyberať
-
borlan - FK
Tak to samozřejmě nemohu vyloučit...nemám oficiální tovární znalost...Maty píše:borlan : ty zajišťovací drátky jsou u všech feld do doby než je někdo vyhodí... sloužej k tomu, aby nešly zmáčknout ty plastový packy
- Maty
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Oficiální taky nemám ... ale co jsem rozebíral tak felda z roku 2000 je měla, 1995 je měla, 1996 je také měla i naše 1997 je měla než jsem je zahodil 
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
-
Marty_pv - FK
U mé 1995 i u jedné 2001 (kde jsem budíky vytahoval asi jako úplně první) byly drátky
Ahoj,
tak jsem se včera shodou okolností vrtal v autě a taky jsem potřeboval vyměnit žárovky v těch spínačích (já konkrétně ve spínači vyhřívání zadního skla). Zjistil jsem, že abyste dostali ven ty tlačítka tak nemusíte sundávat celou přístrojovou desku, ale stačí vyndat (šroubovákem vypáčit) ty vzduchový průduchy co jsou nad těma spínačema. Pak se rukou dostanete k těm spínačům a dají se vytlačit ven. Ale asi jen pokud tam nejsou ty zajišťovací drátky. Já je tam neměl. Pokud by tam byly, tak by se to takhle dělalo asi dost blbě. Šoupnul jsem tam oranžovou LEDku v sérii s odporem (aby to barevně souhlasilo s konkrolkou na přístrojovce).
tak jsem se včera shodou okolností vrtal v autě a taky jsem potřeboval vyměnit žárovky v těch spínačích (já konkrétně ve spínači vyhřívání zadního skla). Zjistil jsem, že abyste dostali ven ty tlačítka tak nemusíte sundávat celou přístrojovou desku, ale stačí vyndat (šroubovákem vypáčit) ty vzduchový průduchy co jsou nad těma spínačema. Pak se rukou dostanete k těm spínačům a dají se vytlačit ven. Ale asi jen pokud tam nejsou ty zajišťovací drátky. Já je tam neměl. Pokud by tam byly, tak by se to takhle dělalo asi dost blbě. Šoupnul jsem tam oranžovou LEDku v sérii s odporem (aby to barevně souhlasilo s konkrolkou na přístrojovce).