Nevím proč, ale nepohybuje se mi ručička rychloměru....
Trošku vám přiblížím situaci... Včera jsem se rozhodl oddělat hadsfree, které mi tam nechal první majitel...Tak sem si pěkně malinko rozdělal palubovku a zjistil sem, že tudy dráty nevedou, tak jsem zase palubovku nacvakl a přišrouboval zpátky. Jenže když jsem vyjel na cestu, tak mi přestala ukozovat ručička na rychloměru.. Myslel jsem že sem něco omylem zezadu z palubovky vytáhl a ano bylo tam vytažený to lanko, tak s velkou prací jsem od pedálů stčil ruku za palubovku a to lanko jsem znovu nasadil.
ŘŘíkal jsem si, že už konečně se bude pohybovat, jenže nic

tak sem vlezl do motorového prostoru a to lanko jsem zatlačil více do té palubovky.... Jenže jsem ho tam zatlačil trošku více a když jsem ho chtěl oddělat tak nešlo (málo prostoru). Ale to by nevadilo lanko už bylo nasazený, tak jsem to zase projel a zase nic

.... Po zhruba 2 hodinách sem zavolal kamošovi, jestli by mi mohl poradit a on říkal že to lanko může být nějak přetočený nebo špatně z ohlý a že asi bude nejlepší koupit celé nové lanko.
Teďkom vás prosím co by jste mi poradili nebo co by jste dělali.... MOckrát děkuji doopravdy už nevím co s tím.
A jestli tento dotaz už tu je tam mi prosím jen napište kde jelikož já jsem ho nenašel diky