Zhaslo a uz nejde nastartovat
-
Crxo - FK
Zhaslo a uz nejde nastartovat
Nazdar , mam Feliciu 1.3 bmm Benzin/plyn ...jazdil som ale iba na plyne ...auto sa dost hrialo a ked bolo tak na 95-100° sklbalo motorom , po schladeni zasa vsetko vporiadku , vcera som menil vzduchovy filter a chystal som sa za znamym vymenit sviecky , presiel som asi 5km , a siel som do kopca , znicoho nic vyplo motor , len tak tak som to vychytal a zaparkoval na krajnici , myslel som si ze dosiel plyn , ale neslo mi to dohlavy, pretoze tam muselo byt este pol nadrze , kamarat ma odtiahol na lpg cerpaciu stanicu ,kde som preistotu docapoval plyn ...auto aj tak neslo ani za nic nastartovat ...tak som auto odtiahol domov , vymenil som sviecky , dobil bateriu cez noc , vsetko pozapajal ako ma byt avsak stale nejde nastartovat , starter toci o zivot , ale ani naznak zapalenia zmesi , prepol som to na benzin , a taktiez nic ...skontroloval som aj posistky v poistkovej skryni - aj ked to s tym mozno nesuvisi , ale poistky su ok ...poradte co s tym , som fakt bezradny , dakujem
-
Marty_pv - FK
Re: Zhaslo a uz nejde nastartovat
Snímač otáček? Pokud ti motor takhle z ničeho nic zhasl
hází to jiskru na svíčkách? jestli ne tak je KO buď snímač otáček nebo zapalovací trafo a nebo palec a třeba i víčko rozdělovače
-
Crxo - FK
neviem ci hadze iskru , ale domnievam sa ze nehadze , pretoze som to skusal velakrat nakopnut a ani naznak ze by chytlo
-
Marty_pv - FK
Zkontrolovat jiskru - to že nemůžeš nastartovat ani na plyn ukazuje na problém v zapalování - projeď to co psal Race
-
Crxo - FK
a ako to skontrolujem , je tu nejaky navod alebo tak , prepacte som amater ...
na kterýkoliv kabel ke svíčce nasaď jinou svíčku a přilož k tělu motoru nebo jinému ukostřenýmu místu a požádej někoho ať ti na pár vteřin zkusí startovat a uvidíš