Momentálne 2 kusy voľné ihneď k odoslaniu
Shift Light:
Shift Light je zariadenie upozorňujúce vodiča pri dosiahnutí vysokých (nastavených) otáčok motora. Výkon motora dosahuje maxima iba po určité otáčky, od tohto bodu je preradenie efektívnejšie ako daľšie zvyšovanie otáčok.
Signalizácia prekročenia nastavených otáčok umožňuje vodičovi okamžité preradenie bez neustálej kontroly otáčkomeru na prístrojovej doske.
Popis modulu:
Modul kontroluje otáčky automobilu. Na základe nastavených otáčok ktoré meníme trimrom RPM modul spína relé, ktorým môžeme ovládať ľubovoľné signalizačné zariadenie. Najčastejšie signálky, žiarovky, led diódy alebo iná napr. zvuková signalizácia.
Základné technické údaje:
rozmery: 68 x 67 x 26 mm(v x š x h)
napájacie napätie: 12 – 15V (DC)
odber prúdu: 20mA (v kľude), 80mA (zopnuté relé)
výstup: relé, max 250V/10A(AC), 28V/10A(DC)
Pripojenie modulu:
Návod, modul, káblová rýchlospojka:
Príklad inštalácie + video:

http://www.youtube.com/watch?v=7vrWNL36VPQ
(Thx to Vondry
Inštalácia je jednoduchá, stačí pripojiť napájanie a signálny vodič.
Svorky relé si pre jednoduchosť možno predstaviť ako obyčajný "vypínač" ktorí sa zapína pri dosiahnutí nastavených otáčok
Modul je najlepšie zabudovať za palubnú dosku, kde je aj nalepšia prístupnosť na inštaláciu.
Po dohode môžem k modulu dodať aj zvukovú alebo svetelnú signalizáciu (info cez SZ/mail).
Jedná sa o môj výrobok, každý modul bude najprv odskúšaný.
K modulu pridávam rýchlospojku na paralelné pripojenie signálu z otáčkomera a návod na montáž.
Štandardne vyrábam modul pre 4 valcové motory a reguláciou 2000-7000 ot/min.. Nie je problém vyrobiť napr. pre 3 valcové Fabie, prípadne iné rozsahy otáčok. (cena je rovnaká)
Doprava:
Slovensko: 1. trieda doporučene 1,3 € + balné 0,4 € = 1,6 € , osobný odber Bratislava
Česko: 1. trieda doporučene 34 Kč + balné 10 Kč = 44 Kč, osobný odber Praha 6
(ak chce niekto ušetriť na poštovnom môžem poslať ako obyčajný list 14 Kč / 0,7 € ale na vašu zodpovednosť za prípadnú stratu na pošte)
Platba: Dobierkou do ČR/SR nerád posielam. Z jednoduchého dôvodu, cena dobierky je proti cene modulu neadekvátna.
Platí sa vopred prevodom na môj účet v ČSOB-CZ, ČSOB-SK alebo PayPal. (Pokiaľ má niekto problém s platbou vopred, nejako to cez SZ vyriešime)
Cena: 300 Kč / 12 €
Otázky kludne sem.
Objednávky SZ pripadne mail: maschdesign(zavinac)gmail(bodka)com
Aktuálna dostupnosť: VÝROBA NA POŽIADANIE (obvykle 1-3 dni)