Takovej dotázek, dá se do krátký feldy nacpat motorka, konkrétně ČZ 175 ? Dlouhá je 2m a široká max 0,7m.
Řikam si když vyhodim zadní sedačky a položim spolujezdce, tak by to mohlo jít, ale nerad bych si pro ní přijel a zjistil, že se mi nevejde do auta...
Vejde se motorka
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vejde se motorka
na to abys ji pohodolne v celku prevezl tezko, vsak si zkus nacpat do feldy kolo a uvidis...taky zalezi na vyscce ale i tak to vidim beznadejne...s kombikem by moznost byla
méně znamená někdy více...

-
cackler
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mi napadlo, že by šlo aby čouhala kousek ven, když to nebude moc a dveře přivázat.
Nikdo to nezkoušel? Nějaký zkušenosti?
Nikdo to nezkoušel? Nějaký zkušenosti?
- bobas
- Kontaktovat uživatele:
Do kombika se vejde jeste jaks taks slusne kolo, pochybuju,ze by se do kratke vlezla motorka,ja nadavno vezl fichtla na malem klasickem voziku domaci vyroby a vlezl se tam tak tak...
-
goodFela - FK
Když už jsme u toho převážení objemnějších věcí.. Co takhle pátý dveře? Vejdou se do krátký?
-
Marty_pv - FK
Páté dveře odvezeš v krátké v pohodě ale max ve dvou lidech - sklopíš/vyndáš zadní sedačky a dveře se krásně vejdou
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
Asi budeš muset sundat tý motorce kola, pak možná na ležačku by se dala odvésti 
- DonSalieri
Kombikem jsem vezl Babettu, jen se povolily riditka a vlezla se cela bez problemu.. Do kratke Feldy cela motorka urcite nevejde, predni kolo bude asi venku, cili nedovres kufr.. Ale snad ji odvezes v nejhorsim oddelas kola..
1.9TD Passat Variant....