alarm bez klíčku
alarm bez klíčku
Ahoj,mám feldu 1,6.alarm tam je ale nemám od toho ten klíček.Zajmalo by mě jesli jde vyměnit ten zámeček za jinej.Ani nevím jestli ten alarm funguje
Čidla v autě jsou a vypadá to vše zapojený.DIKY
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
Re: alarm bez klíčku
méně znamená někdy více...

Re: Návod na odpojení META imobilizéru (USB klíčenka)
Nevím proč macman zamknul millhu a nechal odkaz na immo. To s tím nemá nic společného.
Millha se ptal na klíček, kterým se vypíná vlastní alarm (zřejmě meta). Vyměnit se to nedá, je to uvnitř celý zalitý nějakým sajrajtem. Ten zámek vypadá stejně jak se zamykaly staré PC. Dej mi do SZ adresu pošlu ti od svého, snad to bude pasovat.
A vy páni moderátoři, než něco zamknete a přesunete, tak si radši příspěvek řádně přečtěte...
Millha se ptal na klíček, kterým se vypíná vlastní alarm (zřejmě meta). Vyměnit se to nedá, je to uvnitř celý zalitý nějakým sajrajtem. Ten zámek vypadá stejně jak se zamykaly staré PC. Dej mi do SZ adresu pošlu ti od svého, snad to bude pasovat.
A vy páni moderátoři, než něco zamknete a přesunete, tak si radši příspěvek řádně přečtěte...
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Hydrant: ano macman zřejmě špatně pochopil dotaz a odkázal ho na jiné téma nemající s dotazem nic společného, že to ale zamkl oprávněně je fakt, témat o alarmech je tu plno a není potřeba další, zvlášť když tazatel ani neumí napsat, na jaký alarm se vlastně ptá. A není potřeba dělat z jedné malé chybky nového moderátora, který se teprve učí, hned aféru a hromadně z nás dělat voly...
Jasně Jurko, moderátor se teprve učí a tazatel se čtyřmi příspěvky je magor ... Přišel sem aby se mu poradilo a místo toho takové reakce. Já mám 1,6-ku a taky si myslím, že všechny jsou rovnaké ... ale chyba lávky.
Zamkl oprávněně... Poradili jste mu???
Zamkl oprávněně... Poradili jste mu???
Naposledy upravil(a) hydrant dne ned 09. říj 2011 13:05:05, celkem upraveno 1 x.
- Jura_Favorit
- Kontaktovat uživatele:
Hydrant: takové reakce...? Magorem jsi jej nazval Ty, ne já nebo macman (a to ani náznakem)
Stalo se co se stalo, za macmanův chybný odkaz se jménem zelených omlouvám a jinak si myslím, že to by k této "aférce" stačilo, dále prosím k tématu