Na benzín zdechne na Lpg ne

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Na benzín zdechne na Lpg ne

Příspěvek od Vlada320 »

Ahoj kluci.pořídil jsem před časem přítelkyni feldu.je to rok 1995 a motor 50kw 1,3bmm.a teď k problému.auto jezdí především na lpg.co se týče plynu tak běží vpohodě a normálně.i krásně chytá rovnou na plyn ale teď z ničeho nic mi to přestalo jet na benzín.benzín tam jde,jiskru to háže ale prostě se to jakoby dusí a musím to držet pod plynem a stejně si otáčky dělaj co chtěj a nakonec to stejně zdechne když pustím plyn.nevím už čím to může bejt.čidlo teploty ahallův snímač bych vyloučil protože to by to zlobilo i na lpg.kdyby byla špatná lambda tak by to takhle nezlobilo maximálně by to hodně žralo a hlavně po odpojení by to asdpoň běželo sice třeba hůř ale beželo a to se neděje, pořád se to chová stejně.když odpojím čidlo teploty tak je to ještě horší.to nejde udržet ani pod plynem a prostě to zdechne.viděl bych to na elektroniku v klapce a nebo tu membránu u vstřiku co drží určitej tlak paliva.ale nevím jak mám zjistit co je špatně na tý klapce a ani jak mám zjistit jestli ta membrána je špatná.poraď te mi prosím už jsem z toho celej špatnej.teď někam pojedem tak to zkusím připojit na vag a uvidím co to po cestě bude dělat.kdybyste někdo měl nějakej typ na jaký hodnoty nebo na co se mám při jízdě v tom vagu zaměrit tak napiště.zatím moc díky vláďa
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
Marty_pv - FK

Re: Na benzín zdechne na Lpg ne

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Špatná sekce, v LPG už podobné téma je:
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... =61&t=8900

ve zkratce - čerpadlo, filtr paliva, přivzdušnění nádrže - problém bude v nedostatku paliva

LOCK
Zamčeno