Sedan?

tuning/tuzing úpravy
HoJu06 - FK

Sedan?

Příspěvek od HoJu06 - FK »

Zdravím všechny :)
Mám asi hodně šilený nápad ale chci je jenom zeptat co na to reknou kolegove a fanoušci felicii. Mám felicii kombi 99 dostal jsem ji od otce letos na jaře hned jak jsem udělal řidičák. Pro mě je kombi ale zbytečné s velkým zavazadlovým prostorem a vzdicky se mi libily sedany. Co si myslíte o předělání auta z kombiku na sedan? ( představu mám asi tak že by se řizla mezi oknama v zadu a těma okínkama nad zavazadlovým prostorem a navařily jiné plechy + normal maly kufr jako u sedanu obvykle). Krom názoru by mě zajímalo co si myslíte že by mi na to řekly uřady a co bych musel udělat abych s tím mohl legálně jezdit? :D :D vím že je to šilený nápad ale čas po večerech mám a hrát si s autem mě fakt baví (krom toho felicia mi vyhovuje) ;)
Vasek

Re: Sedan?

Příspěvek od Vasek »

tak že to nepovolí ouřady ani nikdo jinej, ti snad musí bejt jasný... když dneska ani nedovolej záměnu motoru 136M a 135M. Jinak teda hodně úspěchů, i když si osobně myslim, že to zůstane jen při těch myšlenkách... jak to tu už hodnikrát bylo. Na druhou stranu, jeden nikdy neví ;)
škoda 791.136M 4/99
každý auto jede rychle, jenom záleží kolik mu dáte napapat ;-)
HoJu06 - FK

Osobně bych do toho šel třeba i pro dobrý pocit a protože mě to baví :D ale ještě sem četl něco s přestavbou vozu a že se s tím musí do zkušebny atd. takže by mě zajimalo spíš něco ohledně toho. Jinak STK neprojdu ani kdybych jim zaplatil si myslím :D . Akorád musím vymyslet jestě jak se dopravovat v době předělávání (případně uřednických měsicu čekání :D )
Vasek

Příspěvek od Vasek »

tak jestli máš na to, abys zaplatil jízdní zkoušky, tak to si rovnou můžeš koupit nějakej novej sedan :D To opravdu neni levná sranda
škoda 791.136M 4/99
HoJu06 - FK

No mě by právě zajímalo třeba kolik ta sranda stojí? :D :D
Vasek

Příspěvek od Vasek »

konkrétní číslo ti neřeknu, ale bude to stejně, kolik by stálo hodně felicií v luxusním stavu
škoda 791.136M 4/99
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Řeknu ti to takhle, přestaň vymejšlet ;)

Legální to NEbude NIKdy ;) (pokud nedisponuješ hodně naditou peněženkou) . Navíc doprasit takhle feldu no fuj.!

Pokud chceš sedana tak si sežeň Felicii MTX Cabrio (několik hodně málo kousků jezdí) cena 50tis a výš. A nebo pokud nevyužiješ kombíka tak ho prodej a kup krátkou.

Jo a ohledně úřadů nepočítal bych na měsíce ;)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

Zkus se mrknou zde : http://www.dekra-automobil.cz/index.php?file=uvod.php , měl bys tam najít co potřebuješ vědět. A zde máš legislativní postupy schvalování : http://www.dekra-automobil.cz/doc/tunin ... lativy.pdf
Jinak tato úprava bude hezká asi tak jako Renault Thalia ..... :puker: Ale to je jen a pouze můj názor. ;)
HÜBNERMotorsportrally
SHERLOGRacing
smrcek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrcek »

Hoju06: Přeci mu to nebudete věřit. Sorry, ale vymyslet z komabajna sedan je fakt na chocholouška :roll:

Nehledě na to, že psal, že má čerstvý řidičák, takže jeho první starostí bude plná nádrž apod., ony ho tyhle rejdy hodně rychle přejdou :lol:
Díky za hlasy
FUNice TADY
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů spíše v pozadí.
HoJu06 - FK

Tak benzín mi nedělá problém s tím sem na tom dobře, ale ta felicie je prakticky z poloviny nováco zrezlo to se odřezalo a přivařilo nové a střiklo takže se mi nechce dávat pryč a radši bych si s ní pohrál protože investice od te doby co mam řidičák a jí byla z mojí strany fakt celkem velka (upadlo snad vsechno co mohlo plus sem oběvil rez snad všude kde to šlo) už je všechno opraveno, ty opravy cenu nezvedly takze se mi to fakt nechce dávat pryč a radsi bych si s tím pohrál. :D ;)
Haasio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haasio »

Kup si radší nějaké pěkné kola, uprav si interiér podle sebe, vylepši si audio, el zrcatka, el. okna, kup si jinou masku nebo další takové tuzingy... Nevymýšlej sedana. Není to reálné na denní provoz a navíc takhle prasit opravenou feldu je blbost.
Obrázek
RockSolid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RockSolid »

Když to chceš udělat,tak to udělej,náš názor tě přece zajímat nemusí ;) Stejnak je to blbost,sorry
80% mozku tvoří kapalina. U některých bohužel brzdová

Moje bývalá felda
dinter - FK

Příspěvek od dinter - FK »

kašli na takovouhle úpravu. využij kufr k lepším věcem, když je to na tebe moc velké tak do kufru šoupni nejakéj subák a máš vyřešeno a hned budeš mít malej kufřík.
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Nebo si sežen pořádnou babu a využiješ i kombík... to ti garantuju :twisted:
Jura_Favorit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jura_Favorit »

Kecy, i na pořádnou babou s pořádnými airbagy stačí hatchback :mrgreen:
Škoda Favorit 1.3 MPi (136 GLXi) MOTOR EXCEL - profil, rajče.net
Škoda Favorit Pick-up 135 LX
Škoda Favorit 135 L
Škoda Octavia combi 1.9 TDI elegance
Škoda Superb combi 2.0 TDI 4x4 SCOUT - daily car
keenworth - FK

Příspěvek od keenworth - FK »

Neříkám že ne! :D ale když jsem v autě jeden čas nevozil zadní sedačky tak se i z 14 let staré Felicie Combi stane kočkolap :D
Odpovědět