Ahoj,
měl jsem podezření u mého feldy 1.3MPi na kapající vstřik. Vyndal jsem tedy ze sání lištu se vstřikama a vyzkoušel. Po otočení klíčkem a natlakování čerpadlem začal u jednoho vstřiku viditelně sáknout benzín, u druhého se po čase také projevil prosak, ale ne tak velký jako u prvního. Zbylé vstřikovače byly suché. V dílenské příručce píší, že nesmí být více jak 2 kapky za minutu, což se mi zdá nějak moc. Podle mě by neměly prosakovat vůbec, ne? Má to pak vliv na chod motoru (mě například pomalu klesají otáčky a domnívám se, že je to zbytkovým palivem z ukapávajícího vstřiku).
Bohužel jsem nevyzkoušel zastartovat, zda vstřikovač správně rozprašuje.
Máte na vyzkoušení správné funkce vstřikovačů nějaký postup?
Díky.
L.
Vstřikovací ventily MPi
Re: Vstřikovací ventily MPi
Tak vstrekovace by bolo najlepsie, keby nepresakovali vobec.. Vstrekovace sa testuju aj tak, ze sa zmeria ich odpor, malo by to mat cca 15ohm plus minus. Ale ci to odhali aj to presakovanie, tak to netusim. Ale ked ti presakuju, tak by som to vymenil. Na vrakovisku to zozenies za par korun, zbytocne kupovat nove. Palivova sustava ostava natlakovana aj po vypnuti motora, preto ked ti presakuje vstrekovac, tak ti bude aj pri odstavenom aute kvapkat do valca benzin, co nie je bohvie co. Ja som si davnejsie vstrekovace testoval aj tak, ze som si zohnal 4kusy 10ml striekaciek. Piestik som vybral a ten spodny uzky vyvod (kam sa normalne napoji ihla) som zatavil. Do striekaciek som dal vstrekovace a kamos mi startoval. Ked sa skoro naplnili, tak som porovnal, kolko je v ktorej striekacke benzinu. Mal by si mat vo vsetkych rovnako. Ked to budes mat rozobrate, tak sa hned pozri, citi pekne rozprasuju pri startovani.