Nestartuje,ale až třeba po 20 min,teplá ano

MPi 1AV
AEE
HraVol - FK

Nestartuje,ale až třeba po 20 min,teplá ano

Příspěvek od HraVol - FK »

Zdravím,pročetl jsem něco fór ale nenašel to mé.Ale od začátku.Asi před 14 dny(začaly mrazy,no nic moc, asi -3),jsem ráno nenastartoval.Asi 5 pokusů a nic.Nebo lépe- chytne a chcípne.S plynem i bez.Po asi 2 minutách to nastartovalo a celý den pohoda.No a tak to jde pořád, mrazy sice nejsou, ale interval nastartování se prodlužuje, dnes asi 30 minut.Teplý chytá hned.Jo, ještě jedna věc.Otočím klíčkem,naskočí a chcípne.Vrátím klíček na O a otočím na první polohu(rozsvítí se kontrolky) a v motoru to cukne(zápal),někdy i 2x po sobě.Klapka a okolí vyčištěno,zapalovací modul se měnil před asi 2 měsíci,možná ani ne.Napadl mne ještě palivový filtr,mám ho v garáži,ale nikdy jsem ho neměnil, prý to je hrůza.Nemáte zkušenost? :idea: Díky.
Jo, zapomněl jsem.Když chytne studený tak musí běžet, než se ohřeje.Vypnu-li motor, vše se opakuje.
HraVol - FK

Re: Nestartuje,ale až třeba po 20 min,teplá ano

Příspěvek od HraVol - FK »

No, ještě mně napadnul imobilizer, resp. čip v klíčku.Ale mám jen jeden,ten se štítkem.Udělají mi nový jen dle toho? A kolik to asi stojí? :scratch:
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

kromě toho že téma ...... nestartuje ...... , apod , již existuje měl jsi to dát tam ,
a jelikož máš problém při startech při nějaké teplotě , tak se to bude týkat snímačů teploty

druhý dotaz , patří do elektroinstalace , je toho k tomu posáno celkem dost
Toffo

Příspěvek od Toffo »

Měl jsem ten samý problém... Ale dělalo mi to ve vlhku... Přeskakovala mi jiskra na zapalovací cívce, protože tam byl propálený ten bakelit, tak se na to mrkni... Ta cívka je pod řídící jednotkou. Vytáhni z ní ten kabel k rozdělovači a pomocník ať ti startuje. Pokud uvidíš jiskry směřující k cívce tak je to špatně...
Odpovědět