Ztrhnutý šroub u filtru vzduchu bmm

Bosch Mono-Motronik
135B, 136B
vjost - FK

Ztrhnutý šroub u filtru vzduchu bmm

Příspěvek od vjost - FK »

Zdravím. Je to už dlouho, co jsem snad ještě asi v 17. letech, kdy mi felda neříkala pane, omylem ztrhnul jeden ze tří šroubů u filtru vzduchu. Jedná se o šroub M6x118. To, jak bych ho vyměnil bych věděl, ale jak dostat ten malej čamrdlík ven už nevím. Kdyby náhodou prosím někdo věděl, tak bych byl moc vděčný. Předem velké dík
vjost - FK

Re: Ztrhnutý šroub u filtru vzduchu bmm

Já to vidím tak, že se to asi nedá a mohu si jen poblahopřát k šikovnosti :D
lukydm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukydm »

Na fofrmanovi mame urvate dve z troch a jazdi :lol: :roll:

EDIT: vybrat to von a odvrtovat to ;)
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
selle - FK

Příspěvek od selle - FK »

Taky mám jeden strženej(už jsem to tak koupil),a abych pravdu řek,nějak mě to nes.re ;)
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Já jelikož jsem puntičkář, tak by mi to sr...o. Mám dojem, že se to tu již řešilo a že ten zbatek nejde vytočit, údajně to není šteft, ale nějak uvnitř nalisované. Já bych to řešil koupí jiného vstřikování a buď použít komplet to jiné nebo jen ten hliníkový odlitek. Prodává se to celkem často a za rozumnou cenu. Navíc budeš mít ND pro případ nějaké poruchy. Mě na staré feldě při 120 tisících odešlo servo volnoběhu, samotné jsem nesehnal, tak koupil za tisícovku celé vstřikování a jezdilo se bez problémů.
bobas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobas »

Ja to kdysi v mladistvem opojeni a touze neco opravovat taky urval,k memu stesti kousek trcel,tak se na to navarila matka a vysroubovalo se to ...
vjost - FK

Já byl tenkrát tak blbej, že jsem vypral ten papírovej filtr :D Ale to bylo mládí. Teď jsem o x let starší a "snad" i moudřejší :) No nic. Zkusím to nějakým způsobem odvrtat a vydolovat ven. Kdyžtak koupím nové vstřikování, které bych musel kdyžtak koupit tak jako tak :) Díky za nápady
Odpovědět